Siemanko, ostatnio z kolegami zaczęliśmy grać w Warcrafta 3, ale trochę się nam znudził i tutaj jest problem. Znacie może jakieś fajne gry dla 4 osób? Wymagania sprzętowe powinny być dosyć niskie, bo 2 z nas gra na netbookach (lol działa 30fps) Typ gry jest bez znaczenia, może to być strzelanka, strategia, wyscigówka itp. rozmiar tak do 1gb. Z góry dziękuję
Gry dla 4 osób
Skoro wcześniej graliście w Warcrafta to może Twierdza: Strongold lub ewentualnie dwójka.
Świetna strategia
Dead Island - coop do 4 osób (tylko 7gb waży)
A do 1gb to może Magicka?
Dead island nie uciągnie dla niektórych, Twiedrdze tak średnio. I zapomniałem dodać, gra darmowa musi być. Oczywiście mogą też być gry przez przeglądarkę, typu HaxBall
Darmowa ?
Tzn. ty szukasz jakiegoś mmorpg'a f2p ?
Chyba za każdą (prawie) grę trzeba zaplacić
Alien Nations, Tzar... To są te starsze gry, w które ja czasem pogrywam na lanie ze znajomymi. ; )
Heros of Might and Magic III . Wraz z dodatkami po lanie.
Może Warhammer 40k? Bardzo przyjemna gierka
Słuchaj, wszystkie twoje upodobania pasują do jednej gry: Terraria, idzie na niskich wymaganiach itd... Wszystko jest !! Daj like'a
W jakim sensie darmowa? Przecież Warcraft jest płatny (trzeba kupić pudełko). Chyba, że macie piraty ale w takim razie możecie ściągnać wszystko. Ja od siebie polecam Magicke - ja z jednym kumplem mieliśmy z tym sporo zabawy, a im więcej graczy tym lepiej. Spróbujcie też terrarie - prawdziwa gra zaczyna się dopiero jak jest właśnie 3-4 graczy. A jak koniecznie darmowe to looknijcie na Realm of the Mad God. Też daje sporo frajdy ale oprócz was czterech jest masa innych osób (mmo). Gierka jest chyba via www (ja grałem na kliencie) i ma małe wymagania, co zresztą widać po grafice
Polecam grę Disciples II. Jest to gra turowa, ma małe wymagania, a gra jest bardzo dobra . Ewentualnie Age of Wonders 2. Również świetna gra turowa.
Heroes, praktycznie każda częśc. Worms World Party, Twierdza, Starcraft. Ewentualnie jakieś małe mmo.
Left4Dead//Left4Dead2 Swat(3 lub 4 nie pamietam)// Quake //Na steam darmowy Alien Swarm//Diablo w kazdym wydaniu :3// Borderlands//Killing Floor
Siemanko, ostatnio z kolegami zaczęliśmy grać w Warcrafta 3, ale trochę się nam znudził i tutaj jest problem. Znacie może jakieś fajne gry dla 4 osób? Wymagania sprzętowe powinny być dosyć niskie, bo 2 z nas gra na netbookach (lol działa 30fps) Typ gry jest bez znaczenia, może to być strzelanka, strategia, wyscigówka itp. rozmiar tak do 1gb. Z góry dziękuję