Gry do coopa - Doskonalenie strzelania

Yo forumowicze,

Poszukuje gry dla dziewczyny, która strzelać w grach potrafi ale trzeba jeszcze dużo ogarnąć zanim będzie mogła iść na pvp spokojnie. Znacie jakieś gry gdzie poziom trudności się skaluje na przykład jak w Killing Floor? Jak tak to podawajcie tytuły.

Zaznaczę z góry, że Borderlands nie przyda do gustu ze względu na grafikę może później do niego wrócimy

Graliśmy w Killing Floor'a właśnie,

- Rusta, tutaj jest problem potem w pvp zawsze :|,

- Warfame, ale zwyczajnie chcemy odpocząć od niego i tutaj też celować to za bardzo nie trzeba do botów :P.

CS;GO ? Poziom na silverach jest dość niski.
Dirty Bomb, dość przyjemna gra i nie pamiętam abym miał problemy z mocniejszymi przeciwnikami.
Jak nie Rust to może Hurtworld, jest łatwiejszy do ogarnięcia.

Hm.... Chyba wszystko.

Bardziej by mi zależało na pve najpierw właśnie coś w stylu Borderlands gdzie stopniowo jest coraz trudniej, a co najwyżej można stracić tylko czas niż surowce, które się zebrało (patrz rust jak wyfarmisz surowce i Cię ktoś położy)

Left 4 Dead 2.

@PoroThePanda ze swoją byłą grałem w Paladinsy, też zaczynała grę dopiero. :)

Left 4 Dead 2.

Ta gra pasuje tutaj idealnie :) Jeszcze spoko coop jest w nowych Ghost Recon :)

Payday 2 może? O ile robilibyście misje "na głośno".

Payday był spoko tylko nagle spadły mi fpsy do 15-25 :/ gdzie spada jeszcze bardziej i postacie mi się teleportują czasami. O l4d2 nie pomyślałem, a mówią najciemniej pod latarnią :|

Jak ktoś ma jakieś pomysły to ja chętnie przyjmę dalej

Mass Effect 3/Mass Effect andromeda? Chyba gierek przedstawiać nikomu nie trzeba, a skalownie jest i to dość dobre - wybierasz poziom brąz/srebro/złoto, a potem próbujesz wytrwać jak najdłuzej podczas rund gdzie np masz zabić wszystkich wrogów (łatwe), albo np hakować 4 terminale (trudne bo moby się cały czas respawnują) :D. I każda kolejna runda to trudniejsi przeciwnicy. I tak dalej aż w końcu przeciwnicy będą dosłownie was zalewać, a wy się ostatkami sił bronić :)

Z innych strzelanek fajnie mi się grało w Co-opie w m.in Far Cry'a 4, czy watch doga. Ale to ze względu na opcje skradania i kombinowania :)

A może strzelanie... ale bramek ? :P Polecam Rocket League, sporo uczy gra :)

Yo forumowicze,

Poszukuje gry dla dziewczyny, która strzelać w grach potrafi ale trzeba jeszcze dużo ogarnąć zanim będzie mogła iść na pvp spokojnie. Znacie jakieś gry gdzie poziom trudności się skaluje na przykład jak w Killing Floor? Jak tak to podawajcie tytuły.

Zaznaczę z góry, że Borderlands nie przyda do gustu ze względu na grafikę może później do niego wrócimy

Graliśmy w Killing Floor'a właśnie,

- Rusta, tutaj jest problem potem w pvp zawsze :|,

- Warfame, ale zwyczajnie chcemy odpocząć od niego i tutaj też celować to za bardzo nie trzeba do botów :P.