Napiszę tobie kilka tytułów które gram i grałem i przypadły mi do gustu. Może jakaś przypadenie ci do gustu tak samo jak mi. Kolejność jest losowa.
1.Rift - świetna gra przede wszystkim w end-game który ma ogromny i każdy gracz znajdzie sobie zajęcie na wiele godzin oraz rozbudowany system klas postaci.
2.WarFrame - FPS w kosmosie na dodatek grasz ninja czego chcieć więcej. Gra solo jest fajna ale w ekipie jest jeszcze lepsza. Gra warta dłuższej uwagi na wzgląd tego ze posiada bardzą dużą liczbę graczy na steam.
3.PoE - niestety teraz czekamy na wielki dodatek do tej gry ale jak wyjdzie niebawem jest to najlepszy H&S na rynku gier komputerowych online. Ogromna możliwość rozwoju postaci to jest największy atut tej gry.
4. Lineage 2 - Gra z najlepszym systemem PvP oraz najlepsza grindówka wszech czasów i tylko zekać aż wyjdzie serwer "classic" i co półroku bęą dodawane kroniki od c1 do współczesnych czasów ![:)]()
W tej chwili przychodzą mi tylko te 4 tytuły jak coś jeszcze wymyślę to napiszę
Po za F2P proponuję zagrać The Elder Scrolls online B2P oraz Guild Wars 2 warte polecenia ![:)]()