Gry - Klucze aktywacyjne = Steam

Witam. Mam pytanie odnośnie tych kluczy aktywacyjnych. Czy jest możliwość przypisania kluczy aktywacyjnych do konta steam? Wiem, że nie działają jak wpisujesz, ale kiedyś pisałem do firmy ea i zamienili mi klucz mass effect i wysłali nowy, który mogłem przypisać do konta origin. Mam pytanie czy jest też taka możliwość z Wiedźminem , kane&lynch, CoD WaW (5) itp. Jeśli tak to prosiłbym o pomoc, gdzie i jak :) Dzięki :)

Nikt nie miał z takim czymś do czynienia? Najbardziej mi zależy, żeby na steam dodać cod'a 5 i Wiedźmina? Proszę o pomoc jak to zrobić. Posiadam wersje pudełkowe oryginalne. Czy gdzieś do supportu trzeba pisać tak jak w przypadku miałem z grą Mass Effect i firmą Ea Games wymienili mi klucz jeszcze tego samego dnia i mogłem przypisać na origin. Czy jest taka możliwość w przypadku Wiedźmina i CoD 5? Jeśli tak to proszę o pomoc. ;s

Na steamie jedyne co możesz zrobić, to dodać skrót, jeżeli nie dysponujesz kluczem do tej platformy. O tyle o ile jeszcze ea pozwala na takie manewry i skany pudełka, tak steam twardo trzyma się swoich zasad i dodać możesz tylko gry kupione specjalnie na tą platformę~

Czyli gry z ea na origin się da, a na steam nie ma szans?

Owszem. Origin to platforma konkretnej firmy i ma troche inne podejście jak steam

Czytalem jakis watek ze mozna przerobic kluczyk zeby pasowal do steam ktos podawal stronke. Moze gdzies jeszcze jest post na tym forum.

Czytalem jakis watek ze mozna przerobic kluczyk zeby pasowal do steam ktos podawal stronke. Moze gdzies jeszcze jest post na tym forum.

Nie ma magicznej maszynki do przerabiania - niektórzy twórcy po prostu po zakupieniu ich produktu pozwalają na podanie Ci specjalnego steamkeya po podaniu normalnego~

https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AsIabtbA6GgedEdIQS1wSHRYU2VkWlhLSUg2UUhxaXc&output=html

Na pewno się nie da? :/ No cóż... szkoda ;/

Witam. Mam pytanie odnośnie tych kluczy aktywacyjnych. Czy jest możliwość przypisania kluczy aktywacyjnych do konta steam? Wiem, że nie działają jak wpisujesz, ale kiedyś pisałem do firmy ea i zamienili mi klucz mass effect i wysłali nowy, który mogłem przypisać do konta origin. Mam pytanie czy jest też taka możliwość z Wiedźminem , kane&lynch, CoD WaW (5) itp. Jeśli tak to prosiłbym o pomoc, gdzie i jak :) Dzięki :)