Gry, które przypadły wam do gustu

Witam. Założyłem ten temat po to żeby zmniejszyć spam w tym dziale.

No więc piszemy nazwę gry, która nam przypadła do gustu, za co ją lubimy w 2/3 zdaniach

No to gra która mi przypadła do gustu to:

ROHAN ONLINE

Za co ją lubię?

Za bardzo ładną grafikę 3D, grywalnośc rozbudowane PvP GvG, system party(bardzo lubie expić w dunach z dużą ilośćią graczy) dość dużo itemków, rozbudowany system petów, duża ładna mapka, różnorodność klas, buildów, i również mobów,których jest sporo, nawet fajne skile, WSPÓŁPRACA(w pt) fajny crafting, F2P, niewielka ilość noobów (przynajmniej ja nie spotkałem się z wieloma). No to chyba wszystko

P.s jeśli to zły dział to przepraszam

jeśli to się mija z celem to również przepraszam

jeśli takie coś było to najmocniej przepraszam

Myśle, że HydePark to dobre miejsce na ten temat @PRZENIESIONE - Kubox

Mi przypadła do gustu gra:

4 Story

Lubie ją za:

Piękny, baśniowy, duży świat. Dobre wykonane spolszczenie (Głosy, teksty itp.)

Dla mnie ta gra jest świetna.

The empire the martial heros

lubię ja za ..:

klimat

4 klasy ale tak naprawde 12 klas bo 3 bronie na jedna postac

duzy swiat

po polsku

duzo skilli

fajne party

ladna grafiks

Przypadł mi do gustu:

Cabal Online

Za świetnie wyglądające skille, rozbudowany system pvp, bardzo dużą ilość graczy i odmienność od innych typowych mmorpg.

mi do gustu przypadł:

Knight online!

Lubię go za dobrą grafike, eventy,dużo itemów,fajny klimat,fajne exp party :)

Day of Defeat Source i 1.3

Za realizm, rozbudowane mapy, system capture flag i community.

Rome: Total War

Bardzo duża mapa, dużo jednostek, świetny multi, wygrywasz taktyką nie ilością żołnierzy. Wg. nie najlepszy RTS ,w którego dotychczas grałem.

S4League

-Spoko ludzie w wiekszosci (chodz niektorzy poyebani do konca)

-Dynamika

-Grafika przyjemna dla oka(moze nie jest full uber ,ale taki klimacik mangowy)

-3 tryby gry

-Ciekawe weapony

Thang Online(Nie istnieje juz)

Moze temu ,ze byl to moj pierwszy mmorpg? Ogolnie to nie bylo jakies cudenko ,ale wiadomo ,ze pierwsze mmo raczej zawsze jest fajne.

MU online

-spotkalem wielu ciekawych ludzi

-wiele pieknych chwil spedzilem z tym :D

-PvP

-Grind

-drugie mmo (odkrywanie swiata gry poprostu sie spodobalo )

Cabal Online

-Questy (niby nic specjalnego ,ale nie nudzily tak jak np robiac je w TS2 czy innym azjatyckim mmo)

-Innosc niz inne gry ^^ (ze tak powiem futurystyka? miecze/luki/magia i latajace deski czy motory)

-Mila dla oka grafika

-Jeszcze gdy gralem to community fajne,mozna bylo pogadac zawsze ktos pomagal , teraz gdy wszedlem to duzo dzieciarni

Runes Of Magic

-Questy

-Grafika

-Community

-Crafting/ zbieranie roznych rzeczy np. drewno/roslinki jakies ;d

-Fabuła questow jakas jest chociaz nie tak jak w wielu grac(zabij 312312321 mobow ,wroc , pogadaj,blablabla dostajesz 42231exp.)

Silkroad Online

-moje 3mmo tez wtedy malo o nich wiedzialem

-Grafika

-Karawanki (te emocje gdy thiefy gonia ^^)

-Ciekawa gra w pt

-Grind (niby hack n' slash ,ale przypadl mi do gustu najbardziej z tych wszystkich gier)

Cabal za:

-skille i ich wygląd

-system walki

-kombo

-futurystyczność

-dynamikę

-inność

-system skilli

-sety

Teraz gra ktora niedawno zawitała do Europy SUN Online

Za co ją uwielbiam:

- Questy/Grind tak podzielone fifthy fifthy czyli do 60 lvl same questy a od 60-100 lvl sam Grind takie coś uwielbiam :]

- Instancje/Dungeony obowiązkowe do zrobie bo Questy(Mainy) wymagają tego by odkryć dalsze questy i robimy je w 10 max osobowe party

- Battle Zone czyli można tam walczyć party vs party czy też jak zaliczysz dunga to w battlezonie można go powtórzyć nie wychodząc z miasta :D

- Różnorodnośc questów i całkiem duży świat

- Grafika bardzo mi się podoba

- Klimat taki półmroczny xD coś ala dekaron takie lubie ^^

- Skille całkiem efektywne

- 2 drogi rozwoju każdej postaci

- brak zmiany płci :P czyli by grać Valkyrie trzeba grać babką xD kocham to ! :rolleyes:

Fallout Online

Świetna gierka nie jest dla noobków ,bez interakcji z ludźmi nie pożyjesz zbyt długo.Na każdym kroku czai się morderca bandyta ,złodziej rzezimieszek ,najlepsze jest to ,że jak dedniesz to wszystko tracisz.Tak po za tym to za klimat,klimat ,klimat no i ten klimat.jak grałeś w fallouta to wiesz o co biega/lata/fruwa(popyla jak popylasz).

Ostatnio z kumplami napadłem na sklep ale się obłowiliśmy. Chcesz się coś więcej dowiedzieć pisz.

RAKION

-Action RPG; sterowane za pomocą W, S, A, D i Myszki;

- FULL PVP z niewielką domieszką PVE;

- Wszystkie z 4 klas są sobie równe;

- Widowiskowe przemiany w większe i silniejsze, z lepszymi atakami postacie, po uzbieraniu pkt. chaos'u;

- Różne i efektowne comb'a ;

- Wiele trybów gry jak: Deathmatch, Team Deathmatch, Goblin War, Instancje.

- DARMOWA, jednak tylko do 30 lev. (Jednak wbicie 30 poziomu to spory kawałek czasu)

4story

Ładna grafika, ciekawie zrobione niektóre potworki :)

Bardzo duża mapa, wiele terenów, innymi słowy- grafika świetna!

Całość ma baśniowy klimat.

Oby więcej takich gier :)

Lineage 2

-Za to że na każdym serwie spotkamy polaków

-Są ataki na zamki co bardzo uwielbiam

-Evenet zależnie od serwera

-skille w miarę efektywne

-Jest jeszcze zainteresowanie tą grą

Guild Wars bez dwóch zdań

zamknięty świat(mobów nie zabierają sprzed nosa), możliwość teleportacji wszędzie(do miast) i zawsze, henchy, herosi i oczywiście kampania

Witam. Założyłem ten temat po to żeby zmniejszyć spam w tym dziale.

No więc piszemy nazwę gry, która nam przypadła do gustu, za co ją lubimy w 2/3 zdaniach

No to gra która mi przypadła do gustu to:

ROHAN ONLINE

Za co ją lubię?

Za bardzo ładną grafikę 3D, grywalnośc rozbudowane PvP GvG, system party(bardzo lubie expić w dunach z dużą ilośćią graczy) dość dużo itemków, rozbudowany system petów, duża ładna mapka, różnorodność klas, buildów, i również mobów,których jest sporo, nawet fajne skile, WSPÓŁPRACA(w pt) fajny crafting, F2P, niewielka ilość noobów (przynajmniej ja nie spotkałem się z wieloma). No to chyba wszystko

P.s jeśli to zły dział to przepraszam

jeśli to się mija z celem to również przepraszam

jeśli takie coś było to najmocniej przepraszam

Myśle, że HydePark to dobre miejsce na ten temat @PRZENIESIONE - Kubox