Mam młodszego brata, który napierdziela często w cs 1.6 (na drugim, słabym kompie, więc mało gier tam nowych pójdzie) i średnio mi się to podoba.
Tyle dobrego, że chodzi na treningi w piłke, bo tak to by ciągle napierdzielał w cs. Na osiedlu już praktycznie dzieci nie ma, jak kiedyś było za blokami całe stada i grupy, to teraz pustki. Na orlik ma za daleko, mało tego nikt w jego wieku tam nie gra. Nie pozwalałbym mu tyle w to grać, ale nie moge, bo rodzicem nie jestem, ale oni wolą mu dać grać, byle mieć święty spokój.
Jak ja byłem mały to grałem w dużo gier, nie wiem czy to logicznych, ale zmuszających do myślenia. Pamiętam jakieś muminki, boba budowniczego, mahjong, hugo, kao, pinball, rayman 2, te serie scooby doo, pasjans, warcraft 3, takie kulki co się strzelało, no sporo było. Nie mogę zaprzeczyć, że dużo w szkole mi pomogło, z matmy nie miałem żadnych problemów, nie musiałem nic się uczyć, dopiero zaczęły się pojawiać w technikum przy funkcjach liniowych.
Próbowałem wcisnąć je bratu ale żadna mu się nie podoba. A zapomniałem dodać że ma prawie 8 lat.
Jestem w stanie mu dawać grać na moim kompie, jeśli grałby w jakieś gry, które w jakimś stopniu go czegoś nauczą (były gry z zagadkami, że trzeba było mnożyć, dopasowywać obrazki, znajdować różnice etc) . Ale teraz to mój brat (jak dzieci) są wybredne i potrzebuję gry, która może mu się spodobać, ale z tych nowszych, bo ze starszych jak pisałem wcześniej średnio mu się podobają (no może kangurek kao 3) Tyle, że mu się nie chce pierdzielić z jakimkolwiek myśleniem. Srry za chaotyczny wpis.