Witam Szukam gry mmo nie do ściągnięcia. W której nie płaci się abonamentu , bo ostatnio kupilem nowa Karte graficzna,nowy monitor i kasy nie mam na abonament . Zastanawiam się nad kupnem GW.W gre ma grac dość dużo osób. Grafika 3d bo 2d nie lubię . A tak że dobry pvp i dużo questów.W ostateczności może być to Fps. Wymagania się nie liczą bo mam bardzo dobry komputer
. Ok to juz wszystko.
Gry mmo
Powinieneś napisać to w dziale ,,szukam mmo" czy jakoś tak
tu tez mozna ale bardziej w szukam mmo
ok ok sorrka
GW pod względem pvp a raczej TvT czy GvG jest świetny, co do questów również się nie zawiedziesz, bo są tam całe kampanie, jednak po ich przejściu jest już trochę nudniej.
Jeśli wymieniałem kartę na jakiś nowszy model i masz przyzwoitą konfigurację peceta to RoM na najwyższych detalach cieszy oko.
GW pod względem pvp a raczej TvT czy GvG jest świetny, co do questów również się nie zawiedziesz, bo są tam całe kampanie, jednak po ich przejściu jest już trochę nudniej.Jeśli wymieniałem kartę na jakiś nowszy model i masz przyzwoitą konfigurację peceta to RoM na najwyższych detalach cieszy oko.
Fakt.
Teraz do tematu... ty szukasz MMO czy wogole czegos szukasz by pograc?
Szukam mmo lub mmofps .W roma grałem ale nie wiem czy na największych detalach :blink: .
Jak szukasz tych typow pod wzgledem graficznym... proponuje Lineage2... oczywiscie legalnie ... albo cos co ma wysokie wymagania graficzne
. Moze byc tez RoM... na full cieszy oko. Fajnie tez wyglada Cabal z tymi wszystkimi bloomami
. Ciezko cos wybrac bo darmowe mmo nie maja super grafy
.
Co do FPSow to Combat arms... albo wydaj te 80zl i kup se Crysis Warhead jest tam dodatek Wars specialnie pod MP.... wymiata
W roma gralem , w lineage2 tez gralem,ca gram. Kurcze nie mam w co grac
Poczekaj na Priston Tale 2 . Wedlug Brody to objawienie ;p
ps.Jesli masz kupic GW to kup bo to godny polecenia MMO z pvp na bardzo wysokim poziomie. Wiem ze nawet w HSTV leci liga GW PvP.
Gw ma super grafike boskie PvP GvG TvT AB Ha i inne odmiany pvp
W pt2 już grałem
No to z czystym sumieniem mowie Ci : KUPUJ GW NIE POZALUJESZ.
Witam Szukam gry mmo nie do ściągnięcia. W której nie płaci się abonamentu , bo ostatnio kupilem nowa Karte graficzna,nowy monitor i kasy nie mam na abonament . Zastanawiam się nad kupnem GW.W gre ma grac dość dużo osób. Grafika 3d bo 2d nie lubię . A tak że dobry pvp i dużo questów.W ostateczności może być to Fps. Wymagania się nie liczą bo mam bardzo dobry komputer
. Ok to juz wszystko.