Gry MMORPG NONPVP

Witam wszystkich

Gram 3 rok w Tibię ( 114 EK, 110 RP i 120 RP), oraz 2 miechy w metin2pl ( 56 woj), w tibii mam wojny i nie poexpie a w metinie bana. Szukam gier MMORPG z ładną grafiką ktre posiadają serwery NONPVP bo mam dosyć spędzania masy czasu nad kompem a wieczorem PK i caly dzień grania w d**e. Proszę o wasze propozycję...

Pozdrawiam wszystkich :)

Xarya

skoro chodzi o NON STOP PvP no to polecam Rakion gra w nia nawet sporo PL gra jest fajna nie chodzi o lvl tylko czy umiesz combo i grac w to sprobuj jest kilka klas

Blackhmist - najmocniejszy dmg ale troche wolny dobry armor

wizzard - slaba obrona nawet dobry dmg

ninja - szybki slabe dmg duzo combo ma nawet dobry

warrior - moja ulubiona postac :P duzy dmg dobra obrona i szybki

archer - nie gralem postacia ale widzialem jak nawet duzo postaci rozwalala z luku :blink:

moja ocena gry to 8/10

nie wiem co to NON STOP PVP...

NON PVP czyli że nie mozna zabijac innych graczy od byle tak odrazu go atakowac bez wczesniejszego wywołania na pojednynek ( jak w np metin2 )

aha no to niewiem co teraz za gre podac

albo chociaz zeby bylo ze jak padniesz to nie spada duzo lvl bo ja w tibie bez blessow padiesz na 100 lvl to masz z 3 dni grania w d**e :(

Tales of pirates gdy padasz zabiera ci baaaaaaaardzo mało expa prawie niewidocznie a PvP jest tylko na arenie

Podaj parametery kompa , chociaż biorąć poid uwage w co grasz......

nie jestem pewien ale chyba Reqiem: Bloodymare posiada serwy non-pvp i serwy na ktorych pvp jest

Dobre pytanie :P (maly spamik)

Runes of Magic ;D serwery PvE czyli gracz kontra otoczenie.

Nie pomyslalem :P W romie sa tez servy non pvp

moze pograj we flyffa tam praawie wszytkie serwery sa non pvp ale mozesz jeszcze na arene isc co nie jest obowiazkowe

Witam wszystkich

Gram 3 rok w Tibię ( 114 EK, 110 RP i 120 RP), oraz 2 miechy w metin2pl ( 56 woj), w tibii mam wojny i nie poexpie a w metinie bana. Szukam gier MMORPG z ładną grafiką ktre posiadają serwery NONPVP bo mam dosyć spędzania masy czasu nad kompem a wieczorem PK i caly dzień grania w d**e. Proszę o wasze propozycję...

Pozdrawiam wszystkich :)

Xarya