Gry multiplayer/Co-op dla kilku osób

Witam!

Ostatnio szukam jakichś gier multiplayer / co-op do pogrania ze znajomym(i). Jakoż nic ciekawego nie znalazłem, kieruję się z tą sprawą tutaj. Generalnie gra musi sprawiać fun i nie być jakoś mega złożona, w tym sensie, że krzywa uczenia pozwala na szybkie wejście gracza we właściwy gameplay. Co do kategorii gry, to tutaj bez większego znaczenia.

Gry w które graliśmy: League of Legends, CSGO, Minecraft (sic!), Dragon's Nest, GW2, Tera, Aion, Path of Exile, Borderlands(1 i 2), Alien Swarm, Terraria, Left 4 Dead 2, Worms Clan Wars, Saint's Row 3,4, Magicka (jeżeli coś mi się przypomni, to dopiszę)

Gry podkreślone, to te, które nam się podobały. Dodatkowe punkty za masę contentu, bądź możliwość grania kilka razy bez znudzenia.

Najlepiej, jeżeli gra jest za darmo, lub jest tania.(Cebule czasem ciężko nakłonić do płacenia :kappa: )

Arma 3. Pod względem zawartości po prostu ogrom, albo ściągasz sam misje coopowe, albo sam je robisz. Tyle ze nie jest tania :(. A jakies tańsze, może jakiś FarCry? Ostatnio z znajomymi graliśmy w The Lord of the Rings: War on the north. Bardzo przyjemna coopowa kampania.

Pay Day 2, zgranie to tutaj wszystko :D. Misje można, a często nawet trzeba robić po kilka razy, ale to nie nudzi ponieważ kluczowe elementy mapy są losowo generowane. Gra ze wszystkimi DLC tania nie jest, ale podstawkę w czteropaku można dostać za 3,50 euro.

Payday lub payday 2, w tej grze kooperacja jest wymagana, samemu nie masz praktycznie szans

Dodatkowe punkty za masę contentu, bądź możliwość grania kilka razy bez znudzenia.

Punkty wymienia się na nagrody ?

E.Y.E: Divine Cybermancy - fajny co-op, chociaż czuć, że sam tryb mógłby bardziej być dopracowany (np. tylko 1 osoba gada z npc i podejmuje decyzje, a reszta musi czekać + jak ten 1 nic nie powie to się nie dowiedzą co i jak) - na promocjach steamowych za 1€.

Ghost in the Shell Stand Alone Complex - fajna, darmowa strzelanka. Trochę śmierdzi mieszanką CoDa i CSa, ale miło się gra.

Masz link odrazu nawet do taniego kupienia.

https://www.g2a.com/r/user-57b5e6463bfc6

Witam!

Ostatnio szukam jakichś gier multiplayer / co-op do pogrania ze znajomym(i). Jakoż nic ciekawego nie znalazłem, kieruję się z tą sprawą tutaj. Generalnie gra musi sprawiać fun i nie być jakoś mega złożona, w tym sensie, że krzywa uczenia pozwala na szybkie wejście gracza we właściwy gameplay. Co do kategorii gry, to tutaj bez większego znaczenia.

Gry w które graliśmy: League of Legends, CSGO, Minecraft (sic!), Dragon's Nest, GW2, Tera, Aion, Path of Exile, Borderlands(1 i 2), Alien Swarm, Terraria, Left 4 Dead 2, Worms Clan Wars, Saint's Row 3,4, Magicka (jeżeli coś mi się przypomni, to dopiszę)

Gry podkreślone, to te, które nam się podobały. Dodatkowe punkty za masę contentu, bądź możliwość grania kilka razy bez znudzenia.

Najlepiej, jeżeli gra jest za darmo, lub jest tania.(Cebule czasem ciężko nakłonić do płacenia :kappa: )