Gry na androida

Cześć. Może zły dzial ale nie widzialem dzialu o grach na fona. Otóż mam problem, bo sciągam np. Asphalt 6 tam plik .apk zajmujący kilka mega to po zainstalowaniu gra chce sie polaczyc z WiFi ale ja nie mam łifi, wiec jaki plik wiekszy mam sciagnac aby grac od razu bez sciągania , czy to ten taki android/data na karte sd? Tylko, że ja nie mam karty micro sd ale mam pamiec flash 4gb (tablet) wiec gdzie mam to dokładnie wgrać. I czemu jak sciagne Pesa 2k12 .apk to po zainstalowaniu wyskakuje error ze nie moze sie podlaczyc do internetu. Bardzo prosze o pomoc, sorry za chaotyczne pisanie.

P.s podajcie stronke do pobierania takich gier bez sciagania wifi :)

W większości wypadków instalujesz .apk a później po prostu czekasz, aż aplikacja pobierze niezbędne pliki do gry (i tu wskazane jest być pod Wi-Fi, bo niektóre gry mogą ważyć nawet ponad 1 GB) i możesz grać. Jeśli ktoś włącznie z .apk udostępnił pliki do gry, możesz je pobrać i wrzucić do miejsca, które ten ktoś powinien wskazać w swoim poście. Jak nie wskazał, to go zapytaj ;)

niektóre gry mogą ważyć nawet ponad 1 GB
Podaj przykłady ? Gry na androida i 1gb, ładna fantazja. :D

@Verenko - połączenie internetowe do niektórych gier jest wymagane i raczej tego nie obejdziesz. Co do reszty Twojej wypowiedzi zmęczyłem się i nie chce do niej wracać póki tego ładnie nie z edytujesz. Sry.

Już nie potrzeba edytować, jesli trzeba to trzeba, trudno

Podaj przykłady ? Gry na androida i 1gb, ładna fantazja.

Kolejny kretyn. Czy Wy nie nauczycie sie siedziec cicho, jeśli nie macie o czymś zielonego pojecia? Chcesz przykład, masz przykład: Nova 3. I można spokojnie wymienić jeszcze parę tytułów, ale szkoda mi marnować dla Ciebie czasu.

Wracając do tematu, napisałem Ci na PW, gdzie możesz pobrać pliki.

@Up

Dziękuję za przysługę ;)

Miejsce danych zależy od gry. Jak ściągasz pliki SD z internetu to zazwyczaj jest informacja napisana gdzie masz wkleić (ew. po wypakowaniu plików masz gotowy folder do wklejenia na pamięć flash/micro SD). Tylko musisz ściągnąć wersje odpowiednią dla swojego smartfona.

I czemu jak sciagne Pesa 2k12 .apk to po zainstalowaniu wyskakuje error ze nie moze sie podlaczyc do internetu.

Możliwe, że to nie jest "przerobione" APK.

Cześć. Może zły dzial ale nie widzialem dzialu o grach na fona. Otóż mam problem, bo sciągam np. Asphalt 6 tam plik .apk zajmujący kilka mega to po zainstalowaniu gra chce sie polaczyc z WiFi ale ja nie mam łifi, wiec jaki plik wiekszy mam sciagnac aby grac od razu bez sciągania , czy to ten taki android/data na karte sd? Tylko, że ja nie mam karty micro sd ale mam pamiec flash 4gb (tablet) wiec gdzie mam to dokładnie wgrać. I czemu jak sciagne Pesa 2k12 .apk to po zainstalowaniu wyskakuje error ze nie moze sie podlaczyc do internetu. Bardzo prosze o pomoc, sorry za chaotyczne pisanie.

P.s podajcie stronke do pobierania takich gier bez sciagania wifi :)