Cześć, proszę wszystkich użytkowników tego forum, żeby wypisywali tu dosłownie WSZYSTKIE gry na PC, w które da się konkretnie grać na padzie (mówiąc konkretnie mam na myśli, nie strzelanki, w które nie idzie się absolutnie ogarnąć, przynajmniej mi ^^). Jedyna gra, w którą grało mi się fajnie na kompie padem był Assassin's Creed, proszę o wszystkie propozycje takich gier, mogą być zarówno normalne gry na PC jak i MMO, aby dało się grać padem.
Gry na Joypad
Devil May Cry, a jeśli chodzi o MMO to ponoć (sam nie próbowałem) w C9 fajnie się gra na padzie.
zixon - jesteś beznadziejny, to wszystko.
Overdragon - dzięki, DMC całkowicie o tym zapomniałem, na pewno zagram
Czekam na dalsze pomysły, a są jakieś RPG, które są wygodne do grania padem ?
Spróbuj kingdoms of amalur reckoning no i Wiedźmin 2 daje rardę na padzie.
Przychodzi mi do głowy tylko StreetFighterxTekken
Assassin's Creed
C9
Dark Messiah of Might and Magic
Dead Island
Dead Rising 2
FIFA 12
Grand Theft Auto IV
L.A. Noire
LEGO® Batman™ 2
Magicka
Microsoft Flight
Mirror's Edge
Need for Speed The Run
Prototype
Rusty Hearts
Street Fighter X Tekken
Super Meat Boy
Trials 2 Second Edition
Trine 2
True Crime New York City
Two Worlds 2
Vindictus EU
Wiedźmin 2 Zabójcy Królów
W te gierki nawalam na padzie. Pozdro
Wow, nie spodziewałem się tylu tytułów xD mam w czym przebierać! ^^
Dzięki wielkie za propozycje wszystkim, którzy je dali, spróbuję paru tytułów od facos14
Ja polecam WRC Fia World Rally Championship. Miodnie się jeździ
No i oczywiście PESY i FIFY.
Ajek, da się grać w te różne fify, w dwie osoby na dwóch padach? Jak na ps3 czy cuś xD.
Z tego co wiem, to w FIFE można grac na 6 albo 8 padów. Pozdro
Oczywiście, że można. Wystarczy tylko "aktywować" dane pady przy wyborze strony. Tak samo, jak się to robiło z klawiaturą
Spoko, nigdy nie grałem w FIFA więc nie wiem, ale skoro można w to grać na kilku, to pewnie z kumplami spróbujemy.
A co z tymi RPG, skoro podobno można w Dark Messiah, to co ze Skyrim'ami itp. xD ?
BYĆ MOŻE dałoby się zagrać w Fable. Nie wiem, bo nie próbowałem, ale mechanika gry podsuwa mi taką myśl.
Da się w Fable ale tylko w 3 część.A i przy okazji spróbuj wszystkie gry z seri Prince of Persia.
wszystkie gry z emulatorów , wszystkie samochodowe i sportowe
zixon - jesteś beznadziejny, to wszystko.
sam jesteś beznadziejny Typek ci podał ogarnięty link a ty nawet nie umiesz w google szukać pff
Na pada jest 99% gier 3d Single player na świecie
Dungeon Siege3, 2 Worlds 2, skyrim
Drags - Pathetic... + offtop, 99%? Żartujesz? Znam przynajmniej z 10 tytułów gier 3d, które nie są przeznaczone na pada, dodatkowo napisałem, że chce gry z łatwym ogarnianiem sterowania, a większość strzelanek chociażby ciężko ogarnąć padem, więc jak przyszedłeś offtop'ować to daruj sobie i idź gdzie indziej
broda81 - Grałeś może w te 2 Worlds? Zawsze mi się z gameplay'i podobało, ale koledzy mówili, że nic ciekawego... Chętnie bym spróbował, ale jeżeli grałeś to prosiłbym o jakikolwiek opis z perspektywy gracza, a nie stron z recenzjami ;d
2W2 MA DOSYĆ NIEWYGODNE STEROWANIE, DO TEGO TROSZKE ZA MAŁY ŚWIAT W STOSUNKU DO CZĘŚCI PIERWSZEJ, nATOMIAST FABULARNIE JEST NIEŹLE, ŚWIAT JEST MOCNO "UBITY" WIĘC NUDZIĆ SIE RACZEJ NIE MOŻNA:)
ps. sry za cpas:)