Gry, na które czekacie

Zamieściłem właśnie filmik, w którym prezentuję kilka gier, na które czekam. Zapraszam do oglądania i komentowania :) Chciałbym również dowiedzieć się, na jakie gry Wy czekacie ? :)

Zapraszam do oglądania :)

GW2, SWTOR, Zombie Island, Diablo 3(to se jeszcze poczekam), ME3 i pare innych gier, o których w tej chwili nie pamiętam.

na pewno Fifa 12, po pograniu w demo chyba też PES 2012, Diablo 3, Torchlight 2, nowy NFS

Ja czekam na MW3 i Forze 4 na Xboxa

BF3,ME3

Battlefield 3, Red Orchestra 2, Assassin Creed Revolution, The Cursed Crusade, Dead Island.

A na przyszly rok to Rage, Mass Effect 2, Batman.

SWTOR, GW2 a najbardziej czekam na Diablo III :)+

SWTOR, dead island, guild wars 2, mass effect 3,battlefield 3, i oczywiście call of duty MW3

BF3

arma2 Pr mod 1.0 (teraz jest 0.1)

Raiderz

Archeage

GW 2, Diablo III. Path of Exlie,

Co tu dużo mówić, czekam na Bf3, głównie w nią będę grać : )

Ogólnie wszystkie pozycje spod młotka Blizzarda :) (droga, ale faworyzowana przeze mnie firma) BattleField 3, Path of Exile i to chyba tyle

Z wielką niecierpliwością czekam na: Guild Wars 2, Battlefield 3, The Elder Scrolls V: Skyrim, Serious Sam 3: BFE, Prototype 2, Prey 2, Risen 2, Saints Row: The Third i Minecraft 1.8.

Final Fantasy XIII-2, Vindictus Europe, Dragon Age III, Persona 5, Prototype 2, Heroes of Might and Magic VI, Cabal II ; ]

Na prywatny serwer World Of Warcraft Cataclysm :D

Ps. Odświeżam, bo ciekawy temat.

Mały updacik:

Assassins Creed Revelation

Battlefield 3

Gta 5

Diablo 3

Dragon Age 3

Star Wars the old republic

Gw2, core blaze , c9 i dota2

Przecie Diablo III miało być w kwietniu, a teraz ma być gdzieś pod koniec roku.

Widać większość czeka na to samo:

Diablo III

CABAL II

Dragon Age 3

Niu Assassins Creed

Blade & Soul

Czekam na Darksiders II po pierwszej ta zapowiada się jeszcze bardziej klimatycznie, a ujawnione lokacje prezentują się na tle artystycznym niesamowicie.

Po udanym Deus Ex: Human Revolution, nie mogę się doczekać długo nadchodzącego Thief 4 ... oby to był godny następca serii.

Potem następnie:

SW:TOR

Diablo III

Batman: Arkham City

The Lord of the Rings: War in the North

Max Payne 3

S.T.A.L.K.E.R. 2

The Darkness II

Aliens: Colonial Marines

Half-Life 2: Episode Three

te muszę mieć, zagrać ....

Czekam na ten dzien ktory moze nigdy nie nastapic a mianowicie .

Ultima Online 2

Wydaje mi sie o ile kiedykolwiek ona powstanie to daleko w tyle pozostawi za soba reszte gier .