Gry na mój komputer <SHIT>

Witam Serdecznie Wszystkich

No więc już martretuję się od dłuższego czasu i postanowiłem do was napisać.

Mój PC:

Procesor: Intel Celeron 4 2,6ghz (1rdzen)

Pamiec ram: 512mb (jeszcze ciągnie xp to juz mało)

Dysk: Wystarczy ;)

Karta Graficzna: Intel® 82915G/GV/910GL express chipset family (MENADŻER URZĄDZEŃ) chyba 64mb

Prosiłbym o Gry typu RPG, FPS,TTP (takie z 3 osoby) No i jak znajdziecie na Lan(2osoby)

Cechy hmmm.. Otwarty świat, rozwinięte możliwości,Niekrótka

Grałem w Diablo 1/2 , GTA,CS, Quake, Dungeos Siege,..Sacred...

Niewiem czy ktoś grał w gierkę Pt. " STOLEN" taka skradanka

Offtop(ale niechce otwierac kolejnego tematu)

Bardzo lubie grac w MMORPG gry 3D/2D 3D naprzyklad gralem Last Chaos/Dragon Soul (Chyba xD)

Last chaos jest super gierka lecz...mialem spore lagi (w miescie). 2D duzo niebylo ale moze cos wykąbinujecie :)Niechcialbym Żadnych Metinów , Tibii..

Bardzo dziekuje wszystkim za każdą gierkę.

@Edit: Jeśli jest w złym dziale proszę o przeniesienie.

mod_ico.png
Wulgaryzmy nawet te zakropkowane są warnowane, tym razem obejdzie się bez, ale proszę pamiętać na przyszłość ; ) - Sal
TYLKO PROSZE KU*** MAC PI*******LONA NIEPISAC MI "METIN 2 albo TIBIA..."

Haha, nice.

Zagraj sobie w Gothic'a I, II ew. w Metina albo w Tibie. Pozdro

yyy o co chodzi z tym wrzucaniem?czemu ktos mialby wrzucac ci instalke?

w ogole twoj post jest bez sensu, wstawiasz go w dziale gry komputerowe a piszesz o mmo, potem o podsylaniu linkow do spiraconej gierki

do tego piszesz jakies wulgaryzmy. 0 specyficznych cech gry.

wyczuwam warna a moze nawet dwa na horyzoncie

jesli ktos ma takie problemy z glowa, ze szukajac MMO, nie wrzuca tego do dzialu szukam mmo to po prostu warzywo

Podam ci jedynie tytuły gier, które są warte zagrania na takim sprzęcie:

Prince of Persia - najlepiej całą trylogie

Gothic 1 i 2 - Seria każdemu znana

Splinter Cell - Pandora Tommorow - Mozliwe że Chaos Theory ci pójdzie ale ręki sobie nie dam uciąć.

Linków raczej ci nikt nie wstawi, najwyżej warnem poczęstują.

Nawet się nie przywitał... Zero kultury xd

Możesz spróbować Sacreda, linków nie wstawiam z powodów podanych wyżej ( wpisz Sacred tpb w google i pewnie coś będzie )

Co chciałeś nam powiedzieć poprzez

?

Sprawdź Severance i Warsow...

Baldur's Gate, Baldur's Gate 2 Cienie Amn, Planescape Torment, Icewind Dale, Icewind Dale 2 - klasyka gier cRPG w rzucie izometrycznym, moim zdaniem BG i PT to najlepsze gry swojego gatunku do dzisiejszego dnia, Icewind Dale tez bardzo fajna, gry mają niesamowitą historię i są po prostu trudne i baaaardzo długie

Nox, wypas giera, lajtowe RPG

Heroes 3, co tu dużo pisać gra legenda, prowadzi we wszystkich rankingach gier wszech czasów

StarCraft + dodateg BroodWar, następna gra legenda tylko tym razem RTS

Half Life, Deus Ex, Age of Empires , możesz obadać

Robin Hood: Legenda Sherwood, gra jest wypasiona, trzeba ruszyć mózgownicą, grafika w rzucie izometrycznym jest kapitalnie rysowana

Kapitan Pazur, fajna platformówka

Puzzle Quest, gra jest najlepsza w swoim gatunku jeśli ktoś lubi gry logiczne połączone z RPG (swoja drogą polecam ją każdemu, taka grafika się nie starzeje)

The Elder Scrolls 3: morrowind Super cRPG w totalnym 3D, piękna grafika jak na tamte czasy, no i moim skromnym zdaniem o niebo lepsza od Skyrima, który mi się znudził po kilku dniach grania

Jazz Jacrabbit, wypas platformówka na wyluzowanie spiętych pośladków

Disciples 2, super gra koniecznie sprawdź, przeszedłem z 3 razy

SimCity 3000 ,totalny klasyk gier ekonomicznych, wciąga jak ćpun koks

jeśli chodzi o mmorpg, polecam tobie Rose Online i FLYFF Online, FLYFF ma większe wymagania niż ROSE więc najpierw obadaj ROSE

pozdro 600

Lan, CS 1.6

Dzięki wszystkim zza podane gierki :) czekam dalej i mam do napisania pare rzeczy:

Co chciałeś nam powiedzieć poprzez?Sprawdź Severance i Warsow...

Szukałem , myślałem, oglądałem filmiki Gier i nieznalazlem ciekawych...

"Martretuje" Męcze się bez gier;:/

yyy o co chodzi z tym wrzucaniem?czemu ktos mialby wrzucac ci instalke?w ogole twoj post jest bez sensu, wstawiasz go w dziale gry komputerowe a piszesz o mmo, potem o podsylaniu linkow do spiraconej gierkido tego piszesz jakies wulgaryzmy. 0 specyficznych cech gry.wyczuwam warna a moze nawet dwa na horyzonciejesli ktos ma takie problemy z glowa, ze szukajac MMO, nie wrzuca tego do dzialu szukam mmo to po prostu warzywo

Ale masz problem...Rozumiem twoje bunty.. Poprawilem juz post tematu.

Pisze wulgaryzmy cenzurowane..by niepisac mi głupot ze Metin jest pr0 gierką ;/

Wymiatacz inni wiedzą o co chodzi...jak mozesz niepisz takich komentarzy..Taaaak oczywiście jesteś profesjonalistą..ale ten komentarz byl w 1/2 zbędny..

Czytać Pierwszego posta (został edytowany)

Dodam, że lubie wybierać klasy i na różne kombinacje dodawac skille np. Diablo 2 , Sacred :)

Ja polecam:

Heroes 1-5: świetna seria strategii

Settlers 1-4

Jazz jackrabbit 2: bardzo fajna platformówka

Starcraft + Blood wars

Gothic I i II

oraz klasyka rpg: bladurs gate baldurs gate II planetscape tournament

a z mmo

maple story , mu online ,metin ,tibia

Thief,

Stronghold Crusader,

Tales of Phantasia,

Chrono Trigger,

Final Fantasy 1-6,

Kozacy: Sztuka Wojny/Europejskie Boje,

Guilty Gear XX#Reload,

NeverWinter Nights 1,

DaggerFall,

Star Ocean,

Super Smash Bros,

Mortal Kombat 1-3,

Lufia,

Tactics Ogre: Knight of Lodis,

Yddgra Union,

ShadowFlare,

Zelda: Ocarina of Time,

Need For Speed : Most Wanted,

Carmageddon,

Midtown,

Gran Turismo 2,

V-Rally,

Battle For Westnoth,

Quake Live,

Tekken 3,

Xenogears,

Abe Odysee,

Abe Exodus,

Tropico 1,

Worms Armageddon,

Kapitalizm 2,

Wizardry 8,

Zeus Pan Olimpu,

Faraon,

Tony Hawk Pro Skater 2,

Max Payne 1,

Max Payne 2,

Wurmz,

Liero,

Cywilizacja 3,

Yu-Gi-Oh Online -> DuelingNetwork,

MTG -> Cockatrice,

Micro Machines,

Bard's Tale,

Front Mission

Final Fantasy Tactics Advance

Onimusha Tactics,

Anachronox,

Diablo 1,

Fallout 1/2,

Deus EX 1/2,

Fallout Tactics Brotherhood of Steel,

Sid Meier's Pirates,

Original War,

Arcanum,

Grom,

Enclave,

Grandia 1/2,

Warlords Battlecry 3,

Warcraft 3,

Eksperymentalnie:

Radiant Historia,

The World Ends with you,

Shin Megami Tensei : Devil Survivor

Luminous Arc

Disgaea DS

Final Fantasy Tactics Advance 2 : Grimoire no Rift

Więcej grzechów nie pamiętam... Więcej nie potrzebujesz chyba, prawda ?

Thief,Stronghold Crusader,Tales of Phantasia,Chrono Trigger,Final Fantasy 1-6,Kozacy: Sztuka Wojny/Europejskie Boje,Guilty Gear XX#Reload,NeverWinter Nights 1,DaggerFall,Star Ocean,Super Smash Bros,Mortal Kombat 1-3,Lufia,Tactics Ogre: Knight of Lodis,Yddgra Union,ShadowFlare,Zelda: Ocarina of Time,Need For Speed : Most Wanted,Carmageddon,Midtown,Gran Turismo 2,V-Rally,Battle For Westnoth,Quake Live,Tekken 3,Xenogears,Abe Odysee,Abe Exodus,Tropico 1,Worms Armageddon,Kapitalizm 2,Wizardry 8,Zeus Pan Olimpu,Faraon,Tony Hawk Pro Skater 2,Max Payne 1,Max Payne 2,Wurmz,Liero,Cywilizacja 3,Yu-Gi-Oh Online -> DuelingNetwork,MTG -> Cockatrice,Micro Machines,Bard's Tale,Front MissionFinal Fantasy Tactics AdvanceOnimusha Tactics,Anachronox,Diablo 1,Fallout 1/2,Deus EX 1/2,Fallout Tactics Brotherhood of Steel,Sid Meier's Pirates,Original War,Arcanum,Grom,Enclave,Grandia 1/2,Warlords Battlecry 3,Warcraft 3,Eksperymentalnie:Radiant Historia,The World Ends with you,Shin Megami Tensei : Devil SurvivorLuminous ArcDisgaea DSFinal Fantasy Tactics Advance 2 : Grimoire no RiftWięcej grzechów nie pamiętam... Więcej nie potrzebujesz chyba, prawda ?

szefie część gier które podałeś są na konsole a nie na PC, wiem że są emulatory, ale temat jest o grach PC

Niechcę bawić się emulatorem ;/ ale niektore gry są na pc :)

Thief Bardzo fajne kilka razy do tego wracałem :)

Czekam dalej ^^

Witam Serdecznie Wszystkich

Mój PC:

Procesor: Intel Celeron 4 2,6ghz (1rdzen)

Pamiec ram: 512mb (jeszcze ciągnie xp to juz mało)

Dysk: Wystarczy ;)

Karta Graficzna: Intel® 82915G/GV/910GL express chipset family (MENADŻER URZĄDZEŃ) chyba 64mb

Prosiłbym o Gry typu RPG, FPS,TTP (takie z 3 osoby) No i jak znajdziecie na Lan(2osoby)

Cechy hmmm.. Otwarty świat, rozwinięte możliwości,Niekrótka

Grałem w Diablo 1/2 , GTA,CS, Quake, Dungeos Siege,..Sacred...

Niewiem czy ktoś grał w gierkę Pt. " STOLEN" taka skradanka

Offtop(ale niechce otwierac kolejnego tematu)

Bardzo lubie grac w MMORPG gry 3D/2D 3D naprzyklad gralem Last Chaos/Dragon Soul (Chyba xD)

Last chaos jest super gierka lecz...mialem spore lagi (w miescie). 2D duzo niebylo ale moze cos wykąbinujecie :)Niechcialbym Żadnych Metinów , Tibii..

Bardzo dziekuje wszystkim za każdą gierkę.

@Edit: Jeśli jest w złym dziale proszę o przeniesienie.

mod_ico.png
Wulgaryzmy nawet te zakropkowane są warnowane, tym razem obejdzie się bez, ale proszę pamiętać na przyszłość ; ) - Sal