Gry na pc do 500mb

Siema, szukam jakiejś gierki na pc, która mało zajmuje i wciąga !!! ;)

Ściągam coś i muszę wypełnić ten czas :D

4story nawet nie trzeba sciagac jest na przegladarke :)

Aha, zapomniałem dodać, że chodzi mi o gry single player, przepraszam :P

The Binding Of Isaac

Starcraft, Diablo, emulatory nes, snes, n64, itp. Heores of Might and Magic III, Quake I,II, FTL?

No to tak - Isaaca grałem, Starcrafty, Diablo też, z emulatorami się bawiłem na PSP.. Hmmm... Muszę sprecyzować wymagania ;)

Najlepiej niech to będzie jakaś napieprzanka z fabułą ;) nie ważne czy 2d czy 3d, ma się liczyć fun i zabicie czasu :D

Cadillac and Dinosaurs najlepsze chodzone mordobicie w historii. Albo Alien vs Predator z automatów, przejście zajmuje do 45 minut, ale jak bawi...

Patrząc na avatar, widzę że oglądasz anime.

Wielu "otaku" gra w OSU!

Może nie jest to napieprzanka z fabułą jak to ująłeś...ale gra potrafi wciągnąć.

Tym bardziej jeśli trochę poćwiczysz i pościągasz swoje ulubione nutki c:

A poza tym...Duke Nukem 3D-Klasyk

Super Meat Boy, może trochę odbiega od wymagań, ale jest bardzo wciągająca.

Ok, pograłem w Super Meat Boy ( troche chore, ale świetne :P ), w OSU ( ta, anime ^^ epicka gra ) i w Cadillac and Dinosaurs ( uzależnia ;) ).

Dziękuję za propozycje, temat można zamknąć. ^^

Project Zomboid, Prison Architect, Game Dev Tycoon i ogólnie cała masa innych gier indie

Limbo

A ja jeszcze polecę Don't Starve. Jak dla mnie gra jest świetna i strasznie wciąga ;)

Faraon Zeus Cezar Sim city 2k 3k 4k ;) i przerozne tycoony np klasyka transport tycon deluxe teraz to TDU

No to tak - Isaaca grałem, Starcrafty, Diablo też, z emulatorami się bawiłem na PSP.. Hmmm... Muszę sprecyzować wymagania Najlepiej niech to będzie jakaś napieprzanka z fabułą nie ważne czy 2d czy 3d, ma się liczyć fun i zabicie czasu

Z faubłą napieprzanka ? Są takie (jeżeli chodzi o prawdziwą, oryginalną fabułę) ? Chyba nie DMC czy Serious Sam...

Project Zomboid, Prison Architect, Game Dev Tycoon i ogólnie cała masa innych gier indie
Limbo
A ja jeszcze polecę Don't Starve. Jak dla mnie gra jest świetna i strasznie wciąga
Faraon Zeus Cezar Sim city 2k 3k 4k i przerozne tycoony np klasyka transport tycon deluxe teraz to TDU

Napieprzanki dla zabicia czasu, heh. Autor tematu zbytnio się nie zastanawiał czego naprawdę chce, i musiał potem dopisywać specyfikacje, gdzie osoby wyżej tego niewyłapały. Shame on you Kolbi.

Na zabicie czasu, do 500 mb i gdzie jest akcja/dynamika, to może: Little Fighter 2, Crimsonland albo jeżeli coś może trochę wagowo cięższego, to Postal 2 (ma też fabułę).

Poskładaj sobie jakiegoś MUGEN'a albo pobierz. Jest pełno edycji. Do 500mb powinieneś dopaść jakiegoś który ma jakieś 100 postaci? Może mniej. Gra wciąga, jest to napieprzanka. 0 fabuły, to bijatyka w 2d ;).

A dla mnie klasykiem dziecinstwa jest... Hopkins FBI !

Siema, szukam jakiejś gierki na pc, która mało zajmuje i wciąga !!! ;)

Ściągam coś i muszę wypełnić ten czas :D