Gry na Pegazusa

Witam

Ponieważ mam za dużo wolnego czasu, postanowiłem przypomnieć se, jak to kiedyś zagrywało sie w gry na konsoli zwanej Pegazus, jednakże wiele tytułów nie pamiętam, i to jest zadanie dla was, prosiłbym was o pisanie tytułów, waszych ulubionych gier, gier w które się kiedyś zagrywaliście, zgaduję że nie tylko ja kiedyś miałem to świetną zabawkę... ^^

Contra :P Mario , Tanksy , Mortal Kombat :P Wiecej nazw nie pamietam ale gry tak :P

Contra, Mario, Tanks (nie pamiętam jak się to dokładnie nazywało), Adventure Island, Batman, Bomberman, Bionic Comando, Captain America, G. I. Joe, Castlevania. Oj była tego masa, nie pamiętam sam. Niedawno nawet pobrałem torrenta z emulatorem i masą gier na Pegasusa.

A pamiętacie Goal 3 i Ice Ice Hockey <3 . Poza tym to Mario , Tanki i Contra też były ciekawe ; D .

Ja polecam to samo co koledzy wyżej i zapraszam na ZjednoczoneRG tam niejaki Sylwester Wardęga gra w te *ŚWIETNE* tytuły.

Mortal Kombat 3, Alien Soldier i jeszcze kilka tytułów ,ale także nie pamiętam :)

Micro Machines, Ice Climber. Jak coś ciekawego jeszcze mi się przypomni to napiszę :)

duck hunts !

Tylko nie te kaczki...ten pies się tak wrednie śmiał jak nie trafiłem -,-.

TANKS, Mario, Boomberman , Gool 3, Conta, Żółwie Ninja :P:P

Street Fighter Wojownicze żółwie ninja Godzilla.Gotha9ale to strzelanka) i polowaniue na kaczki.To byly czasy :)wiecej nie pamiętam ale chyba są strony z tymi grami.

Witam

Ponieważ mam za dużo wolnego czasu, postanowiłem przypomnieć se, jak to kiedyś zagrywało sie w gry na konsoli zwanej Pegazus, jednakże wiele tytułów nie pamiętam, i to jest zadanie dla was, prosiłbym was o pisanie tytułów, waszych ulubionych gier, gier w które się kiedyś zagrywaliście, zgaduję że nie tylko ja kiedyś miałem to świetną zabawkę... ^^