Gry na PS2 dla 8 Latka

Planuje kupić Chrześniakowi na komunie PS2 i jakieś gry do tego. On najbardziej lubi strzelanki. Jakieś Propozycje Gier tak z 3 tytuły pamiętajcie że to dziecko więc bez jakiś 16+

Crash i Spyro- to obowiązkowo, jak pamiętam to całe dzieciństwo w to grałem.

Może nie są to strzelanki ale w tym wieku zagrywałem się na PS2 w Klonoa 2 i Dark Clouda.

Te gry oprócz Fify13 prawdopodobnie go zanudzą(w sumie mnie Fifa nudzi ale co tam ;D), czy Ty w wieku 8 lat chciałbyś grać w grę turową/karcianke w której trzeba dużo czytać i tylko patrzeć? No ja w wieku 8 lat uwielbiałem magie baśni? Mowa o Spyro i Crashu*(wtedy psx). Poznawanie świata takiej gry jak Spyro już jest zabawne i wciągające, poziomy pełne rzeczy nie z tej ziemi po prostu są boskie.

*Crash w wersji na ps2 już nie jest taki dobry więc nie bierz tego tytułu aż tak pod uwagę.

8 lat i strzelani troszkę ciężko by nie było to 12/16+ :D

Raiden 3 , Time crisis 3 , Gungriffon Blaze

Bardziej bym polecał zręcznościówki bo to nawet starych capów wciąga :D

Spyro , Rayman , Kingdom Hearts , Pandemonium

Z innej beczki to co nam się kiedyś podobało nie koniecznie spodoba się dzisiejszym dzieciakom . Pogrzebałem trochę na necie i jest sporo gier na ps2 na podstawie dzisiejszych bajek z CN może w ta stronę spróbuj .

wampir

ratchet n clank

crash banticoot

jax and dexter

polecam te gry

crash

bakugan

kingdom hearts

Głównie polecam Crasha, ale ratchet n clank też bardzo dobra gra. No i oczywiście Spyro. Powodzenia w kupowaniu bo raczej tylko na allegro znajdziesz teraz te gry.

Chcesz kupic nowa konsole czy wolisz uzywana? Mam na sprzedaz ps2 slim z modbochipem (zamiast kupywac gier mozesz je sciagac z internetu i zgrywac na plytke), ktora sobie lezy nieuzywana w piwnicy, wiec moglbym tanio odsprzedac.

Vampir polecam ci:

-Crash Bandicoot

-Kingdom Hearts

-Jax and Dexter

-Gran Turismo

-SSX 3

-Spyro

Narazie tyle mi przyszło do głowy

Koniecznie red faction rozgrywka trochę jak w quake.

Planuje kupić Chrześniakowi na komunie PS2 i jakieś gry do tego. On najbardziej lubi strzelanki. Jakieś Propozycje Gier tak z 3 tytuły pamiętajcie że to dziecko więc bez jakiś 16+