Witam. Poszukuję czegoś na telefon. Sprzęt nie byle jaki i ciężko jest coś znaleźć. Mowa o HTC Polaris z Windows Mobile 6.1 PL. Telefon dotykowy. Poszukuję gier różnego typu prócz logicznych i planszowych. Platforma, RPG, FPS i Racer biorę wszystkie. Prosiłbym o jakieś ciekawe paczki. Z góry dzięki
Gry na telefon
Ahh, wiem jak fajnie se popykać w grę w szkole . Ja zwykle na mojej N8 gram w NFS SHift w kiblu podczas matmy:P
Ahh, wiem jak fajnie se popykać w grę w szkole . Ja zwykle na mojej N8 gram w NFS SHift w kiblu podczas matmy:P
To już wiem czemu zaczyna się robić społeczeństwo idiotów...
Pograć można ale na przerwie raczej...
www.java4siemens.pl moze tam cos znajdzie ja za czasów grania na fonie znajdowałem tam gry na WM , symbiana i Androida
ewentualnie szukaj czegos na www.peb.pl i na chomiku . tam czesto sa takie rzeczy
Tylko, że ja nie jestem idiotą a tą grupę chyba reprezentujesz Ty. Poprostu mam takie tematy powtórzeniowe z matmy i zapewniam że rozumiem ją lepiej od Cb.
Dziękuję Szczególne tym, którzy zamiast na temat woleli się posprzeczać.
Witam. Poszukuję czegoś na telefon. Sprzęt nie byle jaki i ciężko jest coś znaleźć. Mowa o HTC Polaris z Windows Mobile 6.1 PL. Telefon dotykowy. Poszukuję gier różnego typu prócz logicznych i planszowych. Platforma, RPG, FPS i Racer biorę wszystkie. Prosiłbym o jakieś ciekawe paczki. Z góry dzięki