Może strategie z fabuła
Starcraft / starcraft 2
Może strategie z fabuła
Starcraft / starcraft 2
Polecam pierwowzór skradanek, stare , jare THIEF. Osobiście polecam najnowszą , część 3 czyli Thief : Deadly Shadows. Gra posiada niezapomniany klimat oraz fabułe , wiele misji i opcji taktycznych. Jak przystała na skradanke nie chodzi o to aby zabić wrogów z bojowym okrzykiem i wymachując mieczem nad głową , tylko zakraść się, odwrócić uwagę/ogłuczyć/zamordować strażników i wykraść określony przedmiot aby sprzedać go na czarnym rynku i kontynuować złodziejski fach Gorąco polecam, spędziłem przy tej krze kilka ładnych miesięcy , przeszedłem nie raz ale za każdym razem odkrywam coś innego, nowe przejście, nowe łupy i mniej standardowe rozwiązania
PS. Teksty Garretta (głównego bohatera gry) , jego cyniczne podejście i ironiczne gatki , są boskie
To w takim razie od siebie polecę: Just Cause 2, Batman Arkham City
A ja polecam Ghost Recon Online-fajna gra,widok postaci zza pleców ale jak strzelasz to z widokuu broni Aaaaa i gunz to nie tylko potworki,questy to taki dodatek dla umilenia gry,wieksza część gry opiera się na "szybkich/dynamicznych" walkach z graczami
Z single mogę polecić serię Call Of Juarez. FPS w klimatach westernu - aż czuje się ten smaczek. Są 4 części: 1,2, The Cartel (która zniszczyła serię przez przeniesienie akcji w czasy teraźniejsze) i jako wisienkę na (nie do końca doskonałym...) torcie Gunslinger dzięki któremu seria znów nabrała tego smaku, wrócono bowiem do tych "bardziej odległych" czasów na dzikim zachodzie.
Seria Warcraft
Seria Medal of honor
Twierdza krzyżowca
warlords battlecry 2/3
dla mnie na te chwile to najlepsze gry
Seria WarcraftSeria Medal of honorTwierdza krzyżowcawarlords battlecry 2/3dla mnie na te chwile to najlepsze gry
Twoje gry nie pasują do specyfikacji z pierwszgo posta. Czytajcie uważnie temat zanim cokolwiec rzucicie.
Na steamie jest mega wyprzedaż, można np. taką Magicke wygarnąć niedrogo, która jest mega do co-opa i bardzo wciąga.
Z wojennych strzelanek to Man Of Valor polecam każdemu.
Bez zbędnego pisania, przechodzę do rzeczy. Poszukuję gier na wakacje, które nie nudzą się po kilku dniach. Z gier singleplayer najbardziej pasują mi RPG, jakieś wojenne, strzelanki, akcj, skradanki i może coś survivalowe lub coś w ten deseń. Chodzi mi głównie może nie jakąś przełomową grafiką bo nawet mój sprzęt sobie nie poradzi, ale żeby miały interesującą fabułę, klimat itp. Mogą być to też starsze gry ( tylko nie lubię gier z widokiem z góry ).
Dodam, że mam zamiar zagrać w fallout new vegas, więc go nie podawajcie.
Grałem w :
Strzelanki :
Call of duty 2
Call of duty Modern warfare 2
Call of duty World at war
Battlefield Bad company 2
Crysis warhead
Crysis 2
Crysis
Sniper Ghost Warrior 2
RPG:
Risen