Gry na Windows Phone

Witam, czy jest może jakaś osoba która zna może jakieś fajne gierki na Windows Phone. Zakupiłem dość niedawno sobie fajny telefonik Lumie 520, głównie dlatego bo mam ciężką trase do pracy i ogólnie żeby mieć na czym słuchać muzyki i przeglądać internet. Chciałbym się bardziej w niego zagłębić i zobaczyć czy może ktoś zna jakieś fajne i darmowe gierki na niego. :)

Asphalt 8: Airborne, tyle ze ja gram na Lumii 920 i chodzi plynnie wszystko, nie wiem jak na 520.

Na 520 też chodzi znośnie, polecam.

Ja mam lumie 520 też, polecam Cut The Rope(zwykłe i experiments), Zombie vs Plants, Angry Birdsy, Raymana obie części!!! (najlepsza gra na WP)

Ogólnie to jest tak, że jak wpisuje wasze gry którem i podaliście praktycznie żadna mi w grach nie wyskakuje. Wpisuję Asphalt 8: airborn to pokazuje mi, że tego niema ale jest jakaś inna marna gierka. Plants vs zombie płatne 3,93zł , cut the rope to samo. Prosiłem o darmowe gry chyba, że macie skąd pobierać te gry a potem jak je wgrać na telefon. Jak narazie nie ogarniam tego z góry dziękuje. :)

Podpinam sie pod temat. Sa jakies DOBRE gry rpg na windows phone?
BTW: wiem, ze mozna odpalic na tych telefonach emulator gameboya, wiec bede pykal w poki i polecam to samo tobie, mrUnlucy.

what plants vs zombies 3.93?! bylo za 18, wez sprawdz jeszcze raz bo nie dowierzam. Gierka jest świetna i za taką cene biere odrazu. U mnie jest za 18 :c

po drugie nie rozumiem tu czegoś. kupujesz telefon za 500zł (zakładajać że był nowy) a teraz szkoda wydac ci na gre 3.50?

ehhh, cebulactwo w czystej postaci...

chyba pomyliłeś platformy synu, tu nie andek, zeby miec za darmo trzeba sie sporo napracowac (jak chcesz to sobie sam poszukaj, bo mam stare info)

z darmowych gier nic tam nadzwyczajnego nie ma, Doors, kilka "runów", chyba ze cos nowego doszlo w ostatnim czasie bo sie nie orientowalem

@up jak odpalic emulator gameboy'a? :o

Na necie masz przecież takie gry za darmo :)

@WujekKijaszek

VBA8

Wujaszku, wszystko jest na YT. Bardzo przejrzyscie wyjasnione, wiec ogladaj i graj ; p. To samo na androidzie.

what plants vs zombies 3.93?! bylo za 18, wez sprawdz jeszcze raz bo nie dowierzam. Gierka jest świetna i za taką cene biere odrazu. U mnie jest za 18 :cpo drugie nie rozumiem tu czegoś. kupujesz telefon za 500zł (zakładajać że był nowy) a teraz szkoda wydac ci na gre 3.50?ehhh, cebulactwo w czystej postaci...chyba pomyliłeś platformy synu, tu nie andek, zeby miec za darmo trzeba sie sporo napracowac (jak chcesz to sobie sam poszukaj, bo mam stare info)z darmowych gier nic tam nadzwyczajnego nie ma, Doors, kilka "runów", chyba ze cos nowego doszlo w ostatnim czasie bo sie nie orientowalem@up jak odpalic emulator gameboy'a?

Zobaczymy jak będziesz pracował sam na własne utrzymanie i będziesz musiał się liczyć z każdym złamanym groszem. Odmawiać sobie różnego rodzaju potrzeb bo wybacz niestety, ale ja mam 21 lat i utrzymuję się sam więc jak miałbym kupować jakąś gierke to napewno nie na telefon tylko na inną platforme. Telefon nie jest zakupiony pod " Gry " jak to ty widzisz.. tylko do komunikowania się z innymi ludzmi albo do słuchania muzyki. Na tym świecie żyjemy z wolnym wyborem jeden chce płacić za gry a drugi już nie chce albo niemusi.

Dzz a jak wgrałeś / pobrałeś emulator jak mozesz podeślij jakieś info.

@up naucz sie czytac ze zrozumieniem, bo bzdury piszesz cebulaczku c:

warn_ico.png
Spam ~ NS

Z tego co wiem to Asphalt 8: Airborne jest darmowy, moze zle szukasz czy cos.

Jedyne co mi wyskakuje podczas szukania to Apshalt 7 :D i nic więcej.

MrUnlucky, nie wgralem tego, poniewaz moj telefon czeka mnie w domu, a w tygodniu mieszkam gdzie indziej. Nie bede wdawac sie w szczegoly ; p. Telefon nowka, wiec bede bawic sie tym wszystkim dopiero od piatku. Ale jak to wgrac? Wpisz w google "pokemon lumia" i znajdzie ci filmiku na YT, ktore pokazuja, jak zagrac w pokemony na telefonie. A skoro w pokemony, to w ogole w gry na emulator GameBoy'a, bo zasada uruchamiania bedzie ta sama.

Wejdź w "najlepsze bezpłatne" i któraś z pierwszych 30 pozycji to będzie asphalt 8

Witam, czy jest może jakaś osoba która zna może jakieś fajne gierki na Windows Phone. Zakupiłem dość niedawno sobie fajny telefonik Lumie 520, głównie dlatego bo mam ciężką trase do pracy i ogólnie żeby mieć na czym słuchać muzyki i przeglądać internet. Chciałbym się bardziej w niego zagłębić i zobaczyć czy może ktoś zna jakieś fajne i darmowe gierki na niego. :)