Gry na XBOX' 360

Cześć :) Szukam jakiejś gry na Xboxa. Obecnie posiadam: Gta V, Fife 14, Kinect Sports 1 i 2, Fable 3 , więc prosze ich nie podawać. Mogą to być gry przez sensor Kinect. A i nie podawajcie żadnych strzelanek :D

Piszcie jakieś fajne najlepiej sprawdzone przez was gry :)

Całą serię assasin creed

Ja bym ci poleci gry Co op :D

Skyrim :D Beowulf

Naruto Ultimate Ninja Storm 3 - Daje dużo frajdy. Tomb Raider 2013 po prostu piękna gra.

Z rpg to cała seria AC, dark souls. Coś w stylu gta to LA Noire z tym że są tu elementy zagadek i troche mniej akcji niż w gta.

Również polecam serię AC ,Tomb Rider'a . Od siebie moge dodać Alan Wake ( całkiem ciekawa fabuła )

Dzięki wszystkim za ciekawe propozycje ;)

Polecam:

Mortal Kombat- Faje strasznie dużo frajdy, a szczególnie fatality

Star Wars- Fajna siekanka

Dj Hero I i II- Zajeb*sta gra, nową grę z mikserem można kupić za grosze. Ja kupiłem z Niemiec za 100-150 zł

Cała seria AC, Fable 2, Dark Souls, Red Dead Redemption

Jeśli lubisz siekać mnóstwo potworów to polecam zagrać w Darksiders 1,2 oraz Dantes Inferno. ; p

Forza 3 i Horizon, Dark Souls, Final Fantasy XIII i XIII-2, Fable 2 a na kinecta Fable Journey.

Sniper Ghost Warrior 2 i Crysis 2

Cześć :) Szukam jakiejś gry na Xboxa. Obecnie posiadam: Gta V, Fife 14, Kinect Sports 1 i 2, Fable 3 , więc prosze ich nie podawać. Mogą to być gry przez sensor Kinect. A i nie podawajcie żadnych strzelanek :D

Piszcie jakieś fajne najlepiej sprawdzone przez was gry :)