Gry na Xbox 360

Hej to znowu ja szukająca gier ale tym razem na xboxa 360, ostatnio podłączyłam się pod live i stąd moje pytanie, podacie jakieś ciekawe tytuły w które mogę pograć w multi?

Ps. Obecnie męczę Dark souls 2

Diablo III polecam :)

Diablo 3 wyłącznie na pc, nie opłaca się grać na konsoli. Gatunek jakikolwiek ważne żeby się dobrze grało.

Defiance, World of Tanks

Jeśli lubisz FPS'y, to Destiny lub Titanfall

Czemu sie nie oplaca. Gra sie nawet lepiej niz na kompie.

Nie opłaca mi się bo mam na pc :P Echh nie mogę grać w destiny bo gra nie czyta pendrive jako dysku, co jest dziwne bo z innymi nie mam problemu. A znacie jakieś gry gdzie gram z kimś w domu i razem na live?

Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Storm Revolution! Czekam na ten tytuł odkąd się dowiedziałem, że wychodzi również na PC. Jest Multiplayer, świetny gameplay, akcja i wszystko co się da.

14 w polsce dopiero, też czekam z nieciepliwością, z bratem będziemy walczyć razem na live :P

z tym dyskiem to może takie zabezpieczenie antypirackie??;p a ja polecam wam WoT`a, akurat gra dla 2 osób :)

Zawsze jest GTA5, przy którym można bawić się na całego :D

Zasadnicze pytanie,jaki masz w tym xboxie dysk (chodzi o pojemność) pytam ponieważ niektóre gry wymagają dysku do grania online, właśnie taką grą jest gta online które wymaga instalacji drugiej płyty więc na dysku 5gb się nie zmieści, a co do samego gta na online nic nowego nie ma dodaja tylko jakieś bajerki typu 3 nowe auta, kilka ubranek i nastepny update za 2-3 miesiące, teraz dodali szkołę latania zabawy na całe 30 min. Jakbym miał wybierać do gry w online między gta a rdr to oczywiście wybieram to drugie bo tam do roboty jest masa rzeczy i gra się nie nudzi.

Hej to znowu ja szukająca gier ale tym razem na xboxa 360, ostatnio podłączyłam się pod live i stąd moje pytanie, podacie jakieś ciekawe tytuły w które mogę pograć w multi?

Ps. Obecnie męczę Dark souls 2