Gry naruto

Siema jestem ciekawy jakie znacie gry naruto bo jedno wiem jest ich bardzo duzo hehe piszcie.

Mod do half life pod tytulem Naruto : Ninja Chronicles, project wciaz w trakcie tworzenia :-/

http://ninjachronicles.com/

Jeden gostek z forum tworzy chyba się nazywa shinobi Legends czy coś podobnego

Naruto? Bleeeee. Grafika z silnika tibii (albo jeszcze gorsza?). Całe te gry nie mają sensu.

W ogóle to anime to jedno wielkie badziewie;]

znam jedną grę ale to nie jest MMORPG (NTSD jakby ktoś chciałby wiedzieć)... jakoś nigdy nie natrafiłem na naruto mmorpg (za darmo!) może źle szukałem :)

Boze... Naruto to anime nie gra pamietajcie o tym watpie zeby sie jakas ekipa zainteresowala projektem Naruto bo moga zrobic gry podobne do WoWa itp. przestancie pytac " Są jakieś gry Naruto ? " Odpowiadam sa ale na pc i nie mmo!!!

Boze... Naruto to anime nie gra pamietajcie o tym watpie zeby sie jakas ekipa zainteresowala projektem Naruto bo moga zrobic gry podobne do WoWa itp. przestancie pytac " Są jakieś gry Naruto ? " Odpowiadam sa ale na pc i nie mmo!!!

Masz coś przeciwko temu? Gdyby zrobili takie Naruto w ładnej oprawie graficznej 3D, to czemu nie?

Aha, byłbym zapomniał-jak w mozilli masz wyraz podkreślony na czerwono, to znaczy że jest źle napisany. Nie chce Ci się poprawiać?

Twoja odpowiedź :Odpowiadam sa ale na pc i nie mmo!!!-A na co mają być mmo? Na playstation?

No. Final Fantasy coś to jest MMO na PlayStation, ostatnio wychodzą MMO na X360 i PS3. Co w tym dziwnego? o.O

Ku**a mac, Hania nie dobijaj mnie już i Ty.

Mi chodzi o to, że waher, chciał raczej grę na kompa, co nie? o.O

Napisałeś:

A na co mają być mmo? Na playstation?

Więc wyprowadzam Cię z błędu. I nie radzę do mnie wyklinać...

Długo naruto oglądałem bo było naprawde fajne, teraz to tylko ro***erducha więc zj***li wszstko, jak oglądam to chyba tylko dla Akatsuki i sasoriego który już nie żyje T.T

Jeden gostek z forum tworzy chyba się nazywa shinobi Legends czy coś podobnego

Prace nadal trwają nieustannie ;) A co do gier o Naruto to nie ma gry o Naruto MMORPG w 3D. Oczywiście są różne gry o Naruto ale tylko na konsole (PS, NDS, GBA :D). Takie znam:

Naruto Battle Arena 2 (PC)

Naruto Hurricane Mugen (PC)

Naruto Uzumaki Chronicles (2) (PS2)

Naruto Ninja Council 1, 2, 3 (NDS)

Naruto Shippuuden Saikyou Ninja Daikesshuu 5 (NDS)

Naruto Path of Ninja

Naruto the Seting Down (PC)

Naruto Ultimate Ninja (PS2)

Naruto Saikyo Ninja Daikesshu 5 (NDS)

NARUTO RPG 2 CHIDORI VS. RASENGAN (NDS)

Naruto: Ninja Destiny (NDS)

Mam nadzieję że pomogłem ;)

Siema jestem ciekawy jakie znacie gry naruto bo jedno wiem jest ich bardzo duzo hehe piszcie.