Siema jestem ciekawy jakie znacie gry naruto bo jedno wiem jest ich bardzo duzo hehe piszcie.
Gry naruto
Mod do half life pod tytulem Naruto : Ninja Chronicles, project wciaz w trakcie tworzenia :-/
Jeden gostek z forum tworzy chyba się nazywa shinobi Legends czy coś podobnego
Naruto? Bleeeee. Grafika z silnika tibii (albo jeszcze gorsza?). Całe te gry nie mają sensu.
W ogóle to anime to jedno wielkie badziewie;]
znam jedną grę ale to nie jest MMORPG (NTSD jakby ktoś chciałby wiedzieć)... jakoś nigdy nie natrafiłem na naruto mmorpg (za darmo!) może źle szukałem
Boze... Naruto to anime nie gra pamietajcie o tym watpie zeby sie jakas ekipa zainteresowala projektem Naruto bo moga zrobic gry podobne do WoWa itp. przestancie pytac " Są jakieś gry Naruto ? " Odpowiadam sa ale na pc i nie mmo!!!
Boze... Naruto to anime nie gra pamietajcie o tym watpie zeby sie jakas ekipa zainteresowala projektem Naruto bo moga zrobic gry podobne do WoWa itp. przestancie pytac " Są jakieś gry Naruto ? " Odpowiadam sa ale na pc i nie mmo!!!
Masz coś przeciwko temu? Gdyby zrobili takie Naruto w ładnej oprawie graficznej 3D, to czemu nie?
Aha, byłbym zapomniał-jak w mozilli masz wyraz podkreślony na czerwono, to znaczy że jest źle napisany. Nie chce Ci się poprawiać?
Twoja odpowiedź :Odpowiadam sa ale na pc i nie mmo!!!-A na co mają być mmo? Na playstation?
No. Final Fantasy coś to jest MMO na PlayStation, ostatnio wychodzą MMO na X360 i PS3. Co w tym dziwnego? o.O
Ku**a mac, Hania nie dobijaj mnie już i Ty.
Mi chodzi o to, że waher, chciał raczej grę na kompa, co nie? o.O
Napisałeś:
A na co mają być mmo? Na playstation?
Więc wyprowadzam Cię z błędu. I nie radzę do mnie wyklinać...
Długo naruto oglądałem bo było naprawde fajne, teraz to tylko ro***erducha więc zj***li wszstko, jak oglądam to chyba tylko dla Akatsuki i sasoriego który już nie żyje T.T
Jeden gostek z forum tworzy chyba się nazywa shinobi Legends czy coś podobnego
Prace nadal trwają nieustannie A co do gier o Naruto to nie ma gry o Naruto MMORPG w 3D. Oczywiście są różne gry o Naruto ale tylko na konsole (PS, NDS, GBA
). Takie znam:
Naruto Battle Arena 2 (PC)
Naruto Hurricane Mugen (PC)
Naruto Uzumaki Chronicles (2) (PS2)
Naruto Ninja Council 1, 2, 3 (NDS)
Naruto Shippuuden Saikyou Ninja Daikesshuu 5 (NDS)
Naruto Path of Ninja
Naruto the Seting Down (PC)
Naruto Ultimate Ninja (PS2)
Naruto Saikyo Ninja Daikesshu 5 (NDS)
NARUTO RPG 2 CHIDORI VS. RASENGAN (NDS)
Naruto: Ninja Destiny (NDS)
Mam nadzieję że pomogłem
Siema jestem ciekawy jakie znacie gry naruto bo jedno wiem jest ich bardzo duzo hehe piszcie.