Czy istnieje jakaś dobra gra o gangach? Może być o czarnuchach, byle by był klimat. Grałem w Saint's Row 2, Saint's Row 3, GTA:SA (klasyk). Nic nie może mi przyjść do głowy, a kilkakrotne przechodzenie GTA SA robi sie nudne ;d
Gry o gangach
O gangach to nie znam chyba więcej , ale moze zainteresują cie mafie? ;D hehe : Mafia1,mafia 2? ;DD a moze mafia tycon
Gta 4, APB Reloaded, Crime City
Zaliczyłem Mafie 2, coś pięknego ;D GTA 4 owszem, APB również, ale chodzi mi raczej o coś single z fabułą. Ostatnimi czasy nie kręcą mnie już MMO chyba ;d
Sleeping Dogs próbowałeś?
Sleeping Dogs to jest mój ulubiony sandbox po prostu miażdży gta pod względem akcji i fabuły, polecam jeszcze zagrać w the wheelman oraz kane and lynch (1 i 2).
O jejku, Sleeping Dogs. Zapomniałem o tym dziele. System walki dosłownie miażdży. Kane and Lynch tylko jedynka, dwójke chyba tylko zacząłem. Ale skoro mówisz że warto, to odpale Wheelman spoko, ale później te jazdy coraz bardziej mnie nudzą.
PayDay, Scarface, Stranglehold, Gangsters2, True Crime, Gangland, Made Man, Chicago 1940, Reservoil Dogs. A co będe ci pisał Masz :
http://www.gry-online.pl/encyklopedia-gier.asp?PLA=1&TEM=107&STR=2
Ojciec chrzestny ? : > Dobra gierka.
True Crime
crimecraft: GangWars
3 razy w tygodni walki gangów (gangów jest około 600, takich aktwnych 50-100
Klasy postaci oraz możliwość stworzenia własnej postaci
Jeśli zamierzasz grać pm tu albo w grze (FinePix) dam ci wyprawke wartą jakieś 200k
Jak chcesz klasyka to ściągnij sobie drivera :] To jest mistrzowska gra ale chyba byś musiał pobrać emulator do ps1 :]
crimecraft ? tam wydawało mi się, że dawno wszystko padło... nie mówiąc o cheater'ach... APB Reloaded także już przejęte przez cheat'erów ;/
Ehm. Nie lepiej tobie pograć w GTA SA:MP ? Na serwerze np. Mrucznik-rp.pl (gram w gangu)
Ehm. Nie lepiej tobie pograć w GTA SA:MP ? Na serwerze np. Mrucznik-rp.pl (gram w gangu)
Jak masz kumpla albo paru, to granie np. na modzie z dzielnicami/gangami, jest niesamowicie wciągająca. Bardzo dobrze wspominam tego moda do GTA SA, a dzisiaj bije on wszelakie sieciówki tego typu (takie jak APB czy multi w GTA 4). Bardzo polecam.
Czy istnieje jakaś dobra gra o gangach? Może być o czarnuchach, byle by był klimat. Grałem w Saint's Row 2, Saint's Row 3, GTA:SA (klasyk). Nic nie może mi przyjść do głowy, a kilkakrotne przechodzenie GTA SA robi sie nudne ;d