Gry o gangach

Czy istnieje jakaś dobra gra o gangach? Może być o czarnuchach, byle by był klimat. Grałem w Saint's Row 2, Saint's Row 3, GTA:SA (klasyk). Nic nie może mi przyjść do głowy, a kilkakrotne przechodzenie GTA SA robi sie nudne ;d

O gangach to nie znam chyba więcej :P, ale moze zainteresują cie mafie? ;D hehe : Mafia1,mafia 2? ;DD a moze mafia tycon

Gta 4, APB Reloaded, Crime City

Zaliczyłem Mafie 2, coś pięknego ;D GTA 4 owszem, APB również, ale chodzi mi raczej o coś single z fabułą. Ostatnimi czasy nie kręcą mnie już MMO chyba ;d

Sleeping Dogs próbowałeś?

Sleeping Dogs to jest mój ulubiony sandbox po prostu miażdży gta pod względem akcji i fabuły, polecam jeszcze zagrać w the wheelman oraz kane and lynch (1 i 2).

O jejku, Sleeping Dogs. Zapomniałem o tym dziele. System walki dosłownie miażdży. Kane and Lynch tylko jedynka, dwójke chyba tylko zacząłem. Ale skoro mówisz że warto, to odpale :) Wheelman spoko, ale później te jazdy coraz bardziej mnie nudzą.

PayDay, Scarface, Stranglehold, Gangsters2, True Crime, Gangland, Made Man, Chicago 1940, Reservoil Dogs. A co będe ci pisał :P Masz :

http://www.gry-online.pl/encyklopedia-gier.asp?PLA=1&TEM=107&STR=2

Ojciec chrzestny ? : > Dobra gierka.

True Crime

crimecraft: GangWars

3 razy w tygodni walki gangów (gangów jest około 600, takich aktwnych 50-100

Klasy postaci oraz możliwość stworzenia własnej postaci

Jeśli zamierzasz grać pm tu albo w grze (FinePix) dam ci wyprawke wartą jakieś 200k

Jak chcesz klasyka to ściągnij sobie drivera :] To jest mistrzowska gra ale chyba byś musiał pobrać emulator do ps1 :]

crimecraft ? tam wydawało mi się, że dawno wszystko padło... nie mówiąc o cheater'ach... APB Reloaded także już przejęte przez cheat'erów ;/

Ehm. Nie lepiej tobie pograć w GTA SA:MP ? Na serwerze np. Mrucznik-rp.pl (gram w gangu)

Ehm. Nie lepiej tobie pograć w GTA SA:MP ? Na serwerze np. Mrucznik-rp.pl (gram w gangu)

Jak masz kumpla albo paru, to granie np. na modzie z dzielnicami/gangami, jest niesamowicie wciągająca. Bardzo dobrze wspominam tego moda do GTA SA, a dzisiaj bije on wszelakie sieciówki tego typu (takie jak APB czy multi w GTA 4). Bardzo polecam.

Czy istnieje jakaś dobra gra o gangach? Może być o czarnuchach, byle by był klimat. Grałem w Saint's Row 2, Saint's Row 3, GTA:SA (klasyk). Nic nie może mi przyjść do głowy, a kilkakrotne przechodzenie GTA SA robi sie nudne ;d