Gry online nie działają

Czesc. podczas gdy proboje odpalic luncher niewazne jakiej to gry online, wyskakuje error ze brak polaczenia internetowego, gdzie w tym samym czasie slucham muzyki na youtubie. dzieje sie tak z każda gra, sciagałem najrózniejsze gry ktore mało ważą i sprawdzałem, jedyne co mi działa to league of legends,

googlowałem o tym i sporo ludzi też miało taki problem, reinstal sterownika podobno miał działać, nie pomogło w moim przypadku. format juz robiłem 2 razy.

macie jakiś pomysł ?

Najwyraźniej LoL jest Twoim przeznaczeniem :P

Wyłącz systemowy firewall i jeśli używasz antywirusa, to sprawdź czy nie blokuje launcherów.

Tez tak mi do głowy przyszło "może to przeznaczenie"
wyłaczałem, odinstalowywałem antywirusy, bawiłem sie firewallem, nawet przeglądarki zmieniałem

Masz możliwość sprawdzenia na innym komputerze w sieci czy działa? Może to wewnętrzny firewall routera.

tak się składa mam współlokatora, jemu gry chasają bez żadnego problemu, jeszcze dzisiaj się upewnie jak wróce z praktyk, dam znac i zedytuje ten post

Czesc. podczas gdy proboje odpalic luncher niewazne jakiej to gry online, wyskakuje error ze brak polaczenia internetowego, gdzie w tym samym czasie slucham muzyki na youtubie. dzieje sie tak z każda gra, sciagałem najrózniejsze gry ktore mało ważą i sprawdzałem, jedyne co mi działa to league of legends,

googlowałem o tym i sporo ludzi też miało taki problem, reinstal sterownika podobno miał działać, nie pomogło w moim przypadku. format juz robiłem 2 razy.

macie jakiś pomysł ?