Gry pc dla 4 osób

Tjwt

Grałem w:

Fify, Mortal Kombaty, i Street Fightery.

http://www.co-optimus.com/system/4/pc.html

Heroes na pewno 5, reszta chyba też

Pierwsze co przychodzi na myśl to wszystkie Borderlandsy

Civilization jesli lubisz takie klimaty.

Borderlandsy , diabolo i hirołsy.

Ja od siebie dorzucę Rainbow Six: Raven Shield ostatnio z kolegami odkopaliśmy tą grę i okazała się świetną taktyczną strzelanką :)

The Rage, świetna gra do 4 graczy :)

Oczywiście chodzi mi o gre na jednego PC'ta.

Najlepiej żeby można było grać padami.

To poza klasycznymi "bijatykami" nic raczej nie będzie. Można grać w Dead Island na padach, ale do tego trzeba większej ilości komputerów. Tak to pozostają głównie strategie typu HoMM, Disciples, Civilisation, Europa Universalis itd.

Left4Dead

To poza klasycznymi "bijatykami" nic raczej nie będzie. Można grać w Dead Island na padach, ale do tego trzeba większej ilości komputerów. Tak to pozostają głównie strategie typu HoMM, Disciples, Civilisation, Europa Universalis itd.

No to podaj te najlepsze.

Oprócz Mortala i Street Fightera nie znam nic więcej :/

Mogą być starsze gierki oczywiście.

A w 2k NBA można grać w 2-4 graczy?

Aaa na jednym kompie?? To castle crashers, battleblock theather, sacred citadel, expendabros, broforce :D, głównie gierki pod fun.

Miedieval Total War 2 po pewnej przeróbce posiada tryb gry na kilku graczy. Europa Universalis nie posiada tego trybu na jednym komputerze.

Rayman Legends, Wormsy (gra się po kolei niestety - Worms:Golf ostatnio bryluje ;) ). Najlepiej ogarnij emulator psx, a tam takie tytuły jak Crash Team Racing czy Crash Bash ;)

A w 2k NBA można grać w 2-4 graczy?

Jasne, że można.

Od siebie mogę dodać jeszcze Mercenary Kings (do 4 graczy), Injustice (taki Mortal tylko, że z postaciami z DC), Guilty Gear X2 (bijatyka 2d). Do tego tak jak już wspomniano emulatory, zależnie od mocy, PSX i PS2, wtedy dochodzi masa gier, a w tym jedne z najlepszych bijatyk serie Tekken i Soul Calibur.

Magicka

Magicka, Diablo, ale weźcie w pady zainwestujta.

reefersh.

Gram se Fifke 14, Indju... no ta bijatyka, czasem w IHF 14 champions, NBA 2k14 i ujdzie NHL 09 i Volleyball 2009.

Tjwt

Grałem w:

Fify, Mortal Kombaty, i Street Fightery.