jakie gry pokemon polecacie/niepolecacie/ W jakie graliście bądź zapamiętaliście.Grałem w mase gier pokemon i ciekawi mnie czy jakiś tytuł przeoczyłem. Poza tym zastanawiam się jakie wam przypadły do gustu ?
Gry Pokemon
Red i Silver na GBA.
Diamond, Black, Black 2, X i Alpha Sapphire na 3DS.
Najprzyjemniej w Black 2, zdecydowanie. Zaraz potem Silver i AS.
Fire Red, Silver, Ruby. Święta trójca (dla mnie)
W te 3DS'owskie nie grałem bo nie mam 3dsa
Yomimori przypomniał mi właśnie o Pokemon stadium. Może nie były jakoś mega rozbudowane, ale sam fakt że można było toczyć walki w 3D powodowało orgazm jak na tamte czasy.
Fire red, znam w tej grze każdą kratkę, każdy ukryty item, pozycję każdego NPC na pamięć. Przeszedłem tą grę już dziesiątki razy w 100% i wciąż zdarza mi się do niej wracać i grać od nowa (Chociaż teraz głównie w pokemmo.eu).
@Might Tay
Pokemony Red i Silver to GBC, a nie GBA
Jak już chcesz szczegóły, to Red były wydane na GB. Z tym, że ja grałem w nie na GBA.
Dla mnie najlepsza odslona w jaka gralem jest Emerald. Na drugim miejscu Fire Red.
Nie licząc gier Gameboya, które chyba wszyscy znają to grałem jeszcze w Pokemon Stadium 1/2 i Snap (robienie zdjęc) na Nintendo 64. W Stadium bardzo przyjemnie się kiedyś grało. Kojarzę jeszcze taką wersję jak Colloseum ale nie pamiętam na co.
jakie gry pokemon polecacie/niepolecacie/ W jakie graliście bądź zapamiętaliście.Grałem w mase gier pokemon i ciekawi mnie czy jakiś tytuł przeoczyłem. Poza tym zastanawiam się jakie wam przypadły do gustu ?