EHHH zagrajce w Bloodline Champions tam full PVP
Gra pewnie za p2p
EHHH zagrajce w Bloodline Champions tam full PVP
Gra pewnie za p2p
Gra pewnie za p2p
Zagrajcie se w gothica, macie Full PvP i full loot, w Risenie też
Zagrajcie se w gothica, macie Full PvP i full loot, w Risenie też
Pszeszedlem, niestety 1 miejsce w rankingu bylo
Zapomniałeś o bardzo ważnym - Cabal online. Nie chce mi się wogóle rozpisywać, gwarantuje jedynie że nacisk na pvp jest ostry.
Wszystkie mmorpg od Gamers First czyli KO, 9Dragons itd.
Co prawda brakuje jeszcze parę naprawdę świetnych gier nastawionych pod dobre pvp (np.Lineage ),opis jest lepszy od poprzedniego,wyrobisz się
.
Offtop @up
Czy jest jakiś Pan odpowiedzialny za porządek.?
Większość z was szuka dobrych PvP postanowiłem zrobić wam listę i opisy różnych dobrych gier więc 1 na liście będzie gra o nazwie :
Rohan Blood Feud - Na początku może nam się wydać niewinna mmo ale na 30lvl'u gdy możemy zacząć atakować to się zmienia. Mamy GvG ( Giulid vs Giulid) Wojny o miasta ale polecę wam iść na wojny na 60+ jak zdobędziemy 2nd class. jest ich sporo i każda jest bardzo dobra rochan cechuje się tym że nie ma lepszej - gorszej profesji. NP . Human on jest tankiem lub dps jest całkiem mocny ale może go rozwalić każdy jak umie tak samo z innymi przejdźmy do innej mmo :
Runescape : Jest to gra typu via www. Mamy całkiem fajne pvp nie mieliśmy profesji aż do teraz . Dodali profesje fajnie wyglądające stroje itd gra jest popularna nie ma botów ani nic można robić dosłownie wszystko oprócz +18 polecił bym ją początkującym .
Następna fajna gra to :
Iris online jest całkiem fajny cukierek mamy pvp mniej więcej od 20lvl jest całkiem spoko oprócz tego mamy bossy , dungi gra jest ala klimatów cygańskich miła atmosfera dużo ludzi itd. Polecę ją dzieciom w wieku 13lat inni też niech spróbują.
Przechodzimy do następnej o tytule ? WoW (World of warcraft) Dynamiczne pvp dużo ludzi miła grafika minusy ? ooo tak. Płatna T^T i to jest jest największy minus ale no cóż każda firma musi się utrzymać ^^. Polecę ją dorosłym w wieku 18 lub więcej lat.
Next mmo. :
Grand chase miła gra 2d możemy pukać się na pvp nawet od pierwszego lvl'a sam mam 28 ale to nic. Polecam grę ponadto ludzie pomagają nie ma w niej dzieci co jest dużym + dla nas
Luna będzie następna na liście . Iris jest jest Klonem z lepszą grafą ale przejdźmy do luny ma dynamiczne pvp mamy ponad 30 klas. Ja osobiście gram Sword Masterem na najlepszym privie Celestia luna macie mój bulid i classy : Warrior>infitaryman>Rune knight>Sword Master. Bulid za każdy lvl dostajemy 1 sp ale ja daje tak 3sp str i 1dex strona do priva : www.celestialuna.com mamy giulid wary prawie codziennie Gm spawni bossy dla dużych lvl polecam !
Allods Online : Dynamiczny Klon Wow'a z troszkę gorszym PvP ale jest Darmowa Item mall nie daje przewagi ! i to jest + polecę ją graczom którzy nie mogą się wypłacić na prepaid do wowa.
Dekaron : ma kilka minusów i plusów minus jest taki że gracze z wyższym lvl'em mogą zabijać nawet 1 lvl'e na realu dekarona jest mało ludzi ale na Elite dekaron online jest 5k + ludzi i polacyy ! plusy są takie że mamy ładne zbroje , bronie i efektowne skille gra jest prosta opanuje ją nawet 12 latek taki jak Taslam
PWI - bardzo fajna gra z piękną grafiką niezłym pvp ale na privach gra jakieś 10k + więcej ludzi więc polecam PWI vandetta pvp jest dynamiczne ale no kto ma lepsze eq wygra i wytrze nami podłogę dla tych co mają dużo czasu bo exp jest wolnyyy na realu.
Jade Dynasty - niezła chińska gra z pvp i eventami ale wielki jej minus to jest to że na pvp idziemy od 100-150 jej cechy to ładna grafika i efektowne skille całkiem spory + jest to że w talizmanie mamy BOTA
to są gry które polecam ja : BlaZZeR12
Tibii nie wymieniam bo nie nawidzę tej gry . PRZYKRO MI !!