Większość z was szuka dobrych PvP postanowiłem zrobić wam listę i opisy różnych dobrych gier więc 1 na liście będzie gra o nazwie :
Rohan Blood Feud - Na początku może nam się wydać niewinna mmo ale na 30lvl'u gdy możemy zacząć atakować to się zmienia. Mamy GvG ( Giulid vs Giulid) Wojny o miasta ale polecę wam iść na wojny na 60+ jak zdobędziemy 2nd class. jest ich sporo i każda jest bardzo dobra rochan cechuje się tym że nie ma lepszej - gorszej profesji. NP . Human on jest tankiem lub dps jest całkiem mocny ale może go rozwalić każdy jak umie tak samo z innymi przejdźmy do innej mmo :
Runescape : Jest to gra typu via www. Mamy całkiem fajne pvp nie mieliśmy profesji aż do teraz . Dodali profesje fajnie wyglądające stroje itd gra jest popularna nie ma botów ani nic można robić dosłownie wszystko oprócz +18 polecił bym ją początkującym .
Następna fajna gra to :
Iris online jest całkiem fajny cukierek mamy pvp mniej więcej od 20lvl jest całkiem spoko oprócz tego mamy bossy , dungi gra jest ala klimatów cygańskich miła atmosfera dużo ludzi itd. Polecę ją dzieciom w wieku 13lat inni też niech spróbują.
Przechodzimy do następnej o tytule ? WoW (World of warcraft) Dynamiczne pvp dużo ludzi miła grafika minusy ? ooo tak. Płatna T^T i to jest jest największy minus ale no cóż każda firma musi się utrzymać ^^. Polecę ją dorosłym w wieku 18 lub więcej lat.
Next mmo. :
Grand chase miła gra 2d możemy pukać się na pvp nawet od pierwszego lvl'a sam mam 28 ale to nic. Polecam grę ponadto ludzie pomagają nie ma w niej dzieci co jest dużym + dla nas
Luna będzie następna na liście . Iris jest jest Klonem z lepszą grafą ale przejdźmy do luny ma dynamiczne pvp mamy ponad 30 klas. Ja osobiście gram Sword Masterem na najlepszym privie Celestia luna macie mój bulid i classy : Warrior>infitaryman>Rune knight>Sword Master. Bulid za każdy lvl dostajemy 1 sp ale ja daje tak 3sp str i 1dex strona do priva : www.celestialuna.com mamy giulid wary prawie codziennie Gm spawni bossy dla dużych lvl polecam !
Allods Online : Dynamiczny Klon Wow'a z troszkę gorszym PvP ale jest Darmowa Item mall nie daje przewagi ! i to jest + polecę ją graczom którzy nie mogą się wypłacić na prepaid do wowa.
Dekaron : ma kilka minusów i plusów minus jest taki że gracze z wyższym lvl'em mogą zabijać nawet 1 lvl'e na realu dekarona jest mało ludzi ale na Elite dekaron online jest 5k + ludzi i polacyy ! plusy są takie że mamy ładne zbroje , bronie i efektowne skille gra jest prosta opanuje ją nawet 12 latek taki jak Taslam
PWI - bardzo fajna gra z piękną grafiką niezłym pvp ale na privach gra jakieś 10k + więcej ludzi więc polecam PWI vandetta pvp jest dynamiczne ale no kto ma lepsze eq wygra i wytrze nami podłogę dla tych co mają dużo czasu bo exp jest wolnyyy na realu.
Jade Dynasty - niezła chińska gra z pvp i eventami ale wielki jej minus to jest to że na pvp idziemy od 100-150 jej cechy to ładna grafika i efektowne skille całkiem spory + jest to że w talizmanie mamy BOTA
to są gry które polecam ja : BlaZZeR12
Tibii nie wymieniam bo nie nawidzę tej gry . PRZYKRO MI !!