Gry PvP

Większość z was szuka dobrych PvP postanowiłem zrobić wam listę i opisy różnych dobrych gier więc 1 na liście będzie gra o nazwie :

Rohan Blood Feud - Na początku może nam się wydać niewinna mmo ale na 30lvl'u gdy możemy zacząć atakować to się zmienia. Mamy GvG ( Giulid vs Giulid) Wojny o miasta ale polecę wam iść na wojny na 60+ jak zdobędziemy 2nd class. jest ich sporo i każda jest bardzo dobra rochan cechuje się tym że nie ma lepszej - gorszej profesji. NP . Human on jest tankiem lub dps jest całkiem mocny ale może go rozwalić każdy jak umie tak samo z innymi przejdźmy do innej mmo :

Runescape : Jest to gra typu via www. Mamy całkiem fajne pvp nie mieliśmy profesji aż do teraz . Dodali profesje fajnie wyglądające stroje itd gra jest popularna nie ma botów ani nic można robić dosłownie wszystko oprócz +18 polecił bym ją początkującym .

Następna fajna gra to :

Iris online jest całkiem fajny cukierek mamy pvp mniej więcej od 20lvl jest całkiem spoko oprócz tego mamy bossy , dungi gra jest ala klimatów cygańskich miła atmosfera dużo ludzi itd. Polecę ją dzieciom w wieku 13lat inni też niech spróbują.

Przechodzimy do następnej o tytule ? WoW (World of warcraft) Dynamiczne pvp dużo ludzi miła grafika minusy ? ooo tak. Płatna T^T i to jest jest największy minus ale no cóż każda firma musi się utrzymać ^^. Polecę ją dorosłym w wieku 18 lub więcej lat.

Next mmo. :

Grand chase miła gra 2d możemy pukać się na pvp nawet od pierwszego lvl'a sam mam 28 ale to nic. Polecam grę ponadto ludzie pomagają nie ma w niej dzieci co jest dużym + dla nas ;)

Luna będzie następna na liście . Iris jest jest Klonem z lepszą grafą ale przejdźmy do luny ma dynamiczne pvp mamy ponad 30 klas. Ja osobiście gram Sword Masterem na najlepszym privie Celestia luna macie mój bulid i classy : Warrior>infitaryman>Rune knight>Sword Master. Bulid za każdy lvl dostajemy 1 sp ale ja daje tak 3sp str i 1dex strona do priva : www.celestialuna.com mamy giulid wary prawie codziennie Gm spawni bossy dla dużych lvl polecam !

Allods Online : Dynamiczny Klon Wow'a z troszkę gorszym PvP ale jest Darmowa Item mall nie daje przewagi ! i to jest + polecę ją graczom którzy nie mogą się wypłacić na prepaid do wowa.

Dekaron : ma kilka minusów i plusów minus jest taki że gracze z wyższym lvl'em mogą zabijać nawet 1 lvl'e na realu dekarona jest mało ludzi ale na Elite dekaron online jest 5k + ludzi i polacyy ! plusy są takie że mamy ładne zbroje , bronie i efektowne skille gra jest prosta opanuje ją nawet 12 latek taki jak Taslam ;)

PWI - bardzo fajna gra z piękną grafiką niezłym pvp ale na privach gra jakieś 10k + więcej ludzi więc polecam PWI vandetta pvp jest dynamiczne ale no kto ma lepsze eq wygra i wytrze nami podłogę dla tych co mają dużo czasu bo exp jest wolnyyy na realu.

Jade Dynasty - niezła chińska gra z pvp i eventami ale wielki jej minus to jest to że na pvp idziemy od 100-150 jej cechy to ładna grafika i efektowne skille całkiem spory + jest to że w talizmanie mamy BOTA :D

to są gry które polecam ja : BlaZZeR12

Tibii nie wymieniam bo nie nawidzę tej gry . PRZYKRO MI !!

"wstępu tu nie mają tacy jak : averdon " a co jak wejdą ?

"wstępu tu nie mają tacy jak : averdon " a co jak wejdą ?

Zaiste powinno nie zwracać na nich uwagi a po 2 pisz na temat ;)

No, chyba takiego prawa to ty nie masz ;]

A lista dość spoko.

Wiesz co mnie dziwi? Że nie wymieniłeś tibi... To gra z idealnym PvP. Reszta może być, napewno lepsze niż te twoje wczesniejsze cos :D

Niektóre kolorki zbyt "oczojebne".

Wszędzie piszesz pełne nazwy, to napisz pełną w PWI ;)

Fakt, brak masy przecinków i liczne błędy ortograficzne, przepuść to przez Worda i będzie cacy.

I tak jak Warcraft wcześniej powiedział, dużo lepsze od poprzedniej pracy ;x

Na początku może nam się wydać niewinna mmo ale na 30lvl'u gdy możemy zacząć atakować to się zmienia

Nie obczajam tego zdania.

ma kilka minusów i plusów minus jest taki że gracze z wyższym lvl'em mogą zabijać nawet 1 lvl'e na realu dekarona jest mało ludzi ale na Elite dekaron online jest 5k + ludzi i polacyy

O tym już nie wspomnę.

Czytałeś tą pracę? Przydałoby się ją przeredagować.

Weeeee nie mam wstępu!

Ale napiszę bo nikt mi nie zabroni ;]

TOPKA nie jest zła ja bym dodał parę screenów i więcej wiadomości. Poprawiłbym także interpunkcję oraz ortografię, bo jak patrzę na ''oprucz'' to mnie oczy bolą.

@DOWN

Muszę uważać bo mnie jeszcze pobiją ;P

"Ludzi i polacyy" a polak to nie człowiek ? :D

No fakt, tibi brakuje tutaj ze względu na znakomite pvp.

Averdon uważaj

Raczej gry carebear PvP, full loot + open pvp ftw.

A w którą z tych gier najbardziej opłaca się grać solo/drużynowo? I czy w Iris Online kieruje się myszka?

Co do topki to mi się podoba jednak nie ma screenów i trochę dokładniejszy opis by się przydał. Tak jak inni sądze, że zabrakło tu Tibii, a po ostatnim updacie kiedy dodano nowe czary i cooldowny rozgrywka stała się jeszcze ciekawsza.

Iris masz wybór - i myszka i klawa (klik/wsad)

Niektóre kolorki zbyt "oczojebne".Wszędzie piszesz pełne nazwy, to napisz pełną w PWI Fakt, brak masy przecinków i liczne błędy ortograficzne, przepuść to przez Worda i będzie cacy.I tak jak Warcraft wcześniej powiedział, dużo lepsze od poprzedniej pracy ;x

Błędy ortograficzne ? idź do okulisty proszę cie.

Weeeee nie mam wstępu!Ale napiszę bo nikt mi nie zabroni ;]TOPKA nie jest zła ja bym dodał parę screenów i więcej wiadomości. Poprawiłbym także interpunkcję oraz ortografię, bo jak patrzę na ''oprucz'' to mnie oczy bolą.@DOWNMuszę uważać bo mnie jeszcze pobiją ;P

pier**le po prostu nie masz wstępu jak masz się przyczepiać do byle gówna a po 2 mówiłem ci że nie umiem dodawać zdjęć :):D

Sorry za double post aha za to oprucz to przepraszam mój błąd ale klawiatura mi już się lekko niszczy :D

warn_ico.png
Kolejny dzis warn za dp, masz juz maksymalna ilosc warnow, ban 24h.-Dzz'
pier**le po prostu nie masz wstępu jak masz się przyczepiać do byle gówna a po 2 mówiłem ci że nie umiem dodawać zdjęć Sorry za double post aha za to oprucz to przepraszam mój błąd ale klawiatura mi już się lekko niszczy

O ile mi wiadomo to nie jesteś właścicielem forum, żeby kogoś wypraszać. Zresztą kolega napisał Ci słuszną rzecz, interpunkcja w tym tekście to jakiś koszmar albo raczej ponury żart - wracaj do książek. ;]

Super dal WoWa gdzie wiekszosc gry to klepanie mobow. Zamiast tego to gdzie warhammer online i gdzie Guild Wars. Reszty gier nie znam.

bylid
gralika

Masa innych literówek, brak przecinków, co utrudnia czytanie.

Allods Online : Dynamiczny Klon Wow'a

W czym Allods jest dynamiczny? Już nawet w rozwoju dynamiczny przestał być.

Ogólnie to jednak coś naskrobałeś, i chwała Ci za to, więc nie traktuj tej wiadomości jako mojej "dopinki" do Ciebie.

Wyszukane błędy natychmiast poprawiam dziękuje za wyszukiwanie ich :D

Jeszcze napisałeś, że w allodsie IS nie gra roli!

FAIL! IS w allodsie to koszmar. Sam wbiłem 42 oraz 38 i się trudziłem, ale gra jest warta uwagi. Allods klonem wowa? Jeśli tak to tylko pod względem grafiki.

EHHH zagrajce w Bloodline Champions tam full PVP

EHHH zagrajce w Bloodline Champions tam full PVP

tylko co to ma wspólnego z grami mmo? ;]