Witam!
Szukam gier fabularnych z opcja gry multiplayer przez hamachi, tak abym mógł grać z kumplami. Jeśli jakieś znacie, to proszę o podanie nazw:).
Z góry dziękuje.
P.S Nie interesują mnie MMO.
Witam!
Szukam gier fabularnych z opcja gry multiplayer przez hamachi, tak abym mógł grać z kumplami. Jeśli jakieś znacie, to proszę o podanie nazw:).
Z góry dziękuje.
Borderlands ? wystarczy pobrać i grasz nawet bez hamachi w coopa.
Borderlands ? wystarczy pobrać i grasz nawet bez hamachi w coopa.
Borderlands 1 jak i 2 już dawno za nami. Oprócz tego graliśmy jeszcze w Neverwinter Nights i Dungeon Siege.
Dead Island ale to przez steam. Sam właśnie przechodzę z kumplem i jest - SUPER tyle krwi i 4funu typu granie w piłkę zwłokami zombiaka któremu ucięliśmy głowę, ręce i nogi
Borderlands , Titan Quest , Neverwinter Nights , Dungeon Defenders , Magica , Diablo , Dungeon siege , Torchlight 2 , Resident Evil 5
Jesli dobrze bawiliscie sie przy Neverze, to polecam Icewind dale 2.
A może Baldur's gate?
Cała seria splinter cell i możecie sprawdzić Inversion fajna gierka akurat z coopem na 2 osoby.
l4d 1,2 i dead island goty przez tunglle mozesz grac
Czy mi sie wydaje, czy kolega szuka gry fabularnej? Znaczy sie... Gry RPG? Wiec przestancie rzucac tytulami typu L2D i Splinter Cell, bo one raczej duzo wspolnego z tym gatunkiem to nie maja.
Dziękuje wszystkim za wypowiedzi:). Widzę, że będę miał w co grać z kumplami:). Jeszcze raz dzięki.
Jeżeli jeszcze szukasz to Sacred 1 i 2. Miodne gry do coopa przez Tunngle.
A tak to: Baldur's Gate (1 i 2), Icewind Dale i Dead Island.
dungeon siege 2 , sacred 1i 2 ,two worlds
Witam!
Z góry dziękuje.