v
Gry Steam za darmo
Nie wchodźcie w ten link, to jest REF link, co jest niezgodne z regulaminem forum, najlepiej usuńcie cały ten temat, dlatego że wyraźnie widać, że jest to konto zrobione tylko w celu reklamy (tylko 1 post)
@up
Wystarczy że wejdziesz z linku bezpośredniego a nie z reflinku...
A co do tematu może ktoś mi dokładniej powiedzieć jak to działa? Bo z tego co wyczytałem to nie polega na tym, że zbierasz odpowiednią ilość punktów i wymieniasz od razu na jakąś grę...
Ta stronka jest stara i losują gry raz na ruski rok. Ogólnie nie licznie na wygrane.
@Szarak tu nie chodzi o to, że mogę wejść na link bezpośredni, tutaj chodzi o to, że regulamin forum zabrania wystawiać ref linków.
Z podanej wyżej strony jest bardzo ciężko coś wygrać, co raz rzadziej odbywają się losowania.
Ja ze swojej strony mogę polecić zagraniczne serwisy tego typu :
W przypadku dwóch pierwszych wymagana jest do rejestracji odpowiednia wartość konta steam. Aby zarejestrować się w serwisie Gameminer, trzeba otrzymać zaproszenie od zarejestrowanego już użytkownika. Aby coś wygrać trzeba cierpliwości, szczęścia i zaangażowania. Mi udało się jedynie wygrać grę (dość szczęśliwie) The Ship.
@Piotrex97
"
4.4 Reflink może zostać umieszczony w temacie wyłącznie w formie dodatkowej (musi istnieć bardziej widoczny link zwykły). W przypadku nadmiernego spamowania reflink może zostać usunięty."
Również polecam http://www.steamgifts.com/ . Więcej gier, więcej losowań, większa możliwość wygrania, a wygrać się da.
Również polecam http://www.steamgifts.com/ . Więcej gier, więcej losowań, większa możliwość wygrania, a wygrać się da.
Oj da się, da. 17 gier na moim koncie ze steamgifts.
Steamgifts dobra sprawa. Co prawda sam nie korzystam, bo wartość mojego steamowego konta wynosi dopiero 49$ (a musi byc minimum 100$), ale znajomemu udało się coś upolować.
Osobie, która w kulturalny sposób poprosi mnie na pw lub gg wyślę zaproszenie na gameminera.
U mnie 140$ ale nie ogarniam zbytnio tej strony :x
Czy powie mi ktoś za co się zbiera te punkty na tym steamgifts?
Same wpadają co jakiś czas
damn, brakuje mi 5,08$ do steamgifts :< no nic, chyba nie pozostaje mi nic innego jak czekac tak dlugo poki nie wyjdzie cos fajnego =(
W tym wygraj gry w regulaminie pisze ze biorą pod uwage to jak zdobyles inaczej punkty tj. sms ;d
Hmm, może mi ktoś wytłumaczyć na czym polega te steamgifts? I czy Valve wie, że takie coś jest i to akceptuje ? (hmm, wartość mojego konta to ponad 250$... coś jest nie tak )
Hmm, może mi ktoś wytłumaczyć na czym polega te steamgifts? I czy Valve wie, że takie coś jest i to akceptuje ? (hmm, wartość mojego konta to ponad 250$... coś jest nie tak )
Łączysz swoje konto steam z tą stroną i dostajesz punkty co jakiś czas dzięki którym wchodzisz w różne oferty zakładane przez graczy. Jeżeli zostaniesz wylosowany z pośród osób które uczestniczyły otrzymasz grę od tego kto ją wystawił
v