Gry survival z mozliwoscią budowy

szukam gier podobnych do rust ale w singlu mogą być klimaty zombie. Ważne żeby była możliwość budowy. Dobrze by było jak by gra była 3d. takie tytuły jak minecraft czy terraria są oczywiste a istnieje coś jeszcze?

Np. Don't Starve, osobiście bardzo polecam ! Ma ciekawy klimat i świetną ścieżkę dźwiękową.

7 days to die, gra w becie/alphie ale masz zombiaki, jak i zmutowane zwierzęta i można budować

Starbound.

How to Survive jest całkiem przyjemne.

dont srave znam ale jakoś mnie nie przyciągnoł ten tytuł na dłużej 7d2d jest darmowe? na allegro nie mogę znaleźć na yt widziałem że ludziska grają na multi na jakiej zasadzie ta gra działa?

State of Decay

Coś ala serial The Walking Dead.

Craft the world

Minecraft

-Tam się roi od zombie... :D

-7 Days to die

- Dead Island

Dziwne że nikt nie napisał Rust, bo najbardziej pasuje.

Stranded 2 :)

szukam gier podobnych do rust
Dziwne że nikt nie napisał Rust, bo najbardziej pasuje.

Tez polacam Ci gre How to survive.

Rust bardzo ci polecam z mojej strony. To jest gra od twórców Garry's moda

dzieki za tyle pomysłów powoli wszystkie sprawdzę

W Ruscie już nie ma zombie ale jest budowa,z kolei w dead island roi sie od zombie ale nie da sie budować.Osobiscie polecę ci 2 tytuły jeden możesz grac online-7days to die a drugi jest single player state of decay bardzo fajne gry.

Serio nikt mu nie zaproponował DayZ ? Może nie ma tam budowy, ale klimat powala i przyciąga na wiele godzin. A oprócz tego to oczywiście Rust i State of Decay.

@UP, serio jesteś taki głupi? Przecież napisał, "ważne aby była możliwość budowy" w dayz jej nie ma to po co z tym wyjeżdżasz jeszcze zdziwiony? Co do gierki, sprawdź wurm online.

Project Zomboid

szukam gier podobnych do rust ale w singlu mogą być klimaty zombie. Ważne żeby była możliwość budowy. Dobrze by było jak by gra była 3d. takie tytuły jak minecraft czy terraria są oczywiste a istnieje coś jeszcze?