Gry w języku polskim

Witam serdecznie,

Jak ktoś dysponuje chwilką wolnego czasu to prosiłbym o dopisywanie w tym temacie gier, które są w języku polskim i znajdują się w naszym spisie.

Odnotuje w bazie danych specjalny znaczek, który będzie powodował wyświetlanie się polskiej flagi przy nazwach polskojęzycznych gier.

Pozdro! ;)

Metin2, Air Rivals, Runes of Magic....

Guild Wars

4story

Air Arivals

Metin2

Nostale

Last Chaos

Rappelz

Runes of Magic

Shaiya

Age of Conan

Seria Guild Wars

Nie jestem pewien czy w 9dragons nie można włączyć opcji z językiem polskich, tak samo nie jestem pewien czy w Alien Swarn język nie jest taki sam, jaki mamy ustawiony w steamie.

tak samo nie jestem pewien czy w Alien Swarn język nie jest taki sam, jaki mamy ustawiony w steamie.

nieee..

Pomysł bardzo dobry, nic innego nie da się powiedzieć.

gry via tez?;>

-Polska online

Nie jestem pewien czy w 9dragons nie można włączyć opcji z językiem polskich

W 9 dragons da się ustawić język PL, więc też można dodać.

KalOnline

Gry via www PL to niemal wszystkie są. Łatwo jest robić ich onne wersje językowe, co też ich twórcy robią, a i ze względu na łatwość tworzenia jest także od groma polskich gier tego typu.

Witam serdecznie,

Jak ktoś dysponuje chwilką wolnego czasu to prosiłbym o dopisywanie w tym temacie gier, które są w języku polskim i znajdują się w naszym spisie.

Odnotuje w bazie danych specjalny znaczek, który będzie powodował wyświetlanie się polskiej flagi przy nazwach polskojęzycznych gier.

Pozdro! ;)