Gry w które moge pograć we 2 osoby, pad i klawiatura

Witam, szukam gier w które mógłbym zagrać z bratem. będę grał z nim grał padem a on klawiaturą (i myszką w pewnie większości gier). nie ważne jaki gatunek, żeby była fajna zabawa :)

Lego Indiana Jones, Lego Star Wars, Lego Władca Pierścieni, polecam. :)

heroesy od 3 w góre polecam magic and magic ;p

O człowieku Seria PES, Fifa, NFL, NBA, Mortal Kombat

oba Left 4 Dead-y

.

Mortal kombat 9, castle crashers, trine 1,2, portal 2 chyba, binding of isaac rebirth(tu pewny nie jestem, bo coś mi się obiło o uszy), dont starve z modami.

Resident Evil 5, WRC seria, Magicka, F1

Turowe:

Cywilizacja 5, Disciples obojętne który (dwójka najlepsza), Age of Wonders 3, Heroes of Might and Magic część dowolna, osobiście polecam piątkę.

Pod emulatorem PlayStation2 o nazwie PCSX2.0 możesz grać w każdą grę z tej konsoli. A jak wiadomo większość z nich jest na dwie osoby.

Blur, wyścigi na split-screen ale z tego co pamiętam to kiepsko tam z ustawieniami sterowania, nieda sie zmieniać czy jakoś tak, ale zabawa fajna z przeszkadzajkami/boostami. Podobną grą jest też split second w tę akurat nie grałem ale też dobra z tego co czytałem.

Naruto Ultimate Ninja Storm Full Burst/Revolution

Battleblock Theater, Castle Crashers - robili to CI sami ludzie, sam mam spędzonych w nich kilkadziesiąt godzin z bratem :)
Co do Rebirtha to gra w co-op jest strasznie trudna, więc jeśli nie chcecie na siebie wyzywać to odradzam :P

Jazz Jackrabbit

Serię Little Fighters. Są mody takie jak Bleach, Naruto, Dragon Ball i inne.

Broforce,nowy Issac,Risk of Rain,Crawl.

Witam, szukam gier w które mógłbym zagrać z bratem. będę grał z nim grał padem a on klawiaturą (i myszką w pewnie większości gier). nie ważne jaki gatunek, żeby była fajna zabawa :)