Witam, jak można domyślić się po temacie posta, szukam gry/gier w których można zostać rasowym nekromantą.Nie jest dla mnie ważne, czy gra jest z gatunku MMO, czy też zwykły singlowy RPG (preferowany ), najważniejsze jest to, aby można było naszą postać ukierunkować na nekromantę. I proszę Was, nie podawajcie mi tu Skyrima, bo już nim kolokwialnie mówiąc rzygam.
Gry w których można zostać nekromantą
W PoE da radę zrobić chyba wszystko
Ale PoE jest dla mnie jakieś takie meh...
skyforge (przywołuje mobki, rzuca klątwy), dragon age : inkwizycja (raczej średnio mi się spodobał nekro ale jest), guild wars 2 (całkiem całkiem, zwłaszcza jako reaper), diablo 3 (najnowszy dodatek/dlc), Dungeons and Dragons Online (najlepszy nekro jaki istnieje - masa buildów skilli, przyzwań, klątw, buffów i debuffów, a nawet możesz zamienić się sam w wampira czy innego lisza), age of conan (do 20 minionów do przyzwania naraz :P), lineage 2 (od dark elfa jest summoner który przywołuje dusze i zjawy, można od biedy uznać za nekro). I to chyba tyle. Jak mi się przypomni coś jeszcze ciekawego to edytuję posta/dodam kolejnego, zależy jak temat sie rozwinie
DDO to zdaje się była gra abonamentowa, albo raczej freemium z mocnym ukierunkowaniem na abonament nie? Kojarzy ktoś jak tam z populacją na serwerach wygląda?
Witam, jak można domyślić się po temacie posta, szukam gry/gier w których można zostać rasowym nekromantą.Nie jest dla mnie ważne, czy gra jest z gatunku MMO, czy też zwykły singlowy RPG (preferowany ), najważniejsze jest to, aby można było naszą postać ukierunkować na nekromantę. I proszę Was, nie podawajcie mi tu Skyrima, bo już nim kolokwialnie mówiąc rzygam.