Gry w stylu 2 wojny światowej

Witam chciałbym pograć w gry w stylu 2 wojny światowej oczywiście przez sieć z ludzmi co polecacie day of defeat czy heroes and generals lub podajcie własne propozycje

Ja polecam Heroes & Generals bo według mnie to jest dobra gra w stylu IIWŚ(Nadal czekam od nich na update związany z kampanią ZSRR-Niemcy)

Red Orchestra 2: Bohaterowie Stalingradu też jest niezły, kiedyś rozdawali go na Steam za friko, teraz chyba trzeba go kupić. A z tych tytułów co podałeś to oczywiście H&G.

Day od Defeat swego czasu popularny był, nie wiem jak teraz się populacja trzyma ale silnik source pozwalał na różne cuda w grze co było całkiem miłym doświadczeniem. H&G na początku jest fajne ale im głębiej w las tym gorzej, bez zakupu cashu nie wytrzymasz psychicznie wszyscy latają ze zmodowaną bronią i nie ma zbytnio szans przeciwko takim cwaniaczkom, + brak balansu między nacjami. Dino d day ostatnio był rozdawany za darmo więc podejrzewam, że i ta giera się dobrze trzyma.

Polecam Dino D-Day, gra ma cholernie przyjemny gameplay, realizmu tam nie ma, ale to porządna, zręcznościowa rąbanka, która przez klasy postaci ma kilka rodzajów gameplayu, od campera, po popierniczaniu po dachach i łapaniu przeciwników solo i ich szybkim zabijaniu.

Witam chciałbym pograć w gry w stylu 2 wojny światowej oczywiście przez sieć z ludzmi co polecacie day of defeat czy heroes and generals lub podajcie własne propozycje