Ze star warsa polecę Tobie force unleashed.
Gry warte ukończenia w 100%
Trylogia Mass Effect
Wszystkie cześci Dragon Age
Trylogia Gothic (screw Arcania lecz można zagrać)
System shock 1/2
Kotor 1/2
Bioshock trylogia
Baldury
The Wolf Among us/ The walking Dead
Diablo Trylogia
Starcraft 1/2
Dishonored
Wszystkie Hitmany
Wiedźmin 1/2 + jak wyjdzie 3
Wszystkie gry z serii The Elder Scrolls
Warcraft 1/2/3 + WoW (ukonczyc MMORPG to pojęcie względne, mowa o LORE)
Pomieszałem klasyki z paroma nowymi produkcjami.
Miłej zabawy
Stalker 1 i 2.
Neverwinter nights 1.
Portal 2
Kupiłem ME 1 więc będzie się grało! Jakoś omijała mnie ta gra i zawsze wybierałem coś innego.
Dawajcie więcej gier bo w kilka waszych propozycji nie grałem więc coś się przyda za kilka dni.
ME przejde sobię w 3/4 dni chyba, że z robotą będzie inaczej niż myśle.
Dzięki za pomoc
Szczerze polecę ci GTA V jeśli masz konsolę to gra nie do ominięcia, jeśli jej nie posiadasz polecam pozostałe części GTA.
Ja mogę ci polecić grę BIT.TRIP. Presents...Runner2 : Future Legend of Rhythm Alien gra jest modzio ale na 100 % ciężko ci będzie ją ukończyć więc uważam ,że to może być niezłe wyzwanie
ME jest naprawdę świetny przy pierwszym podejściu. I słowa, które napisał Warcraft947 same cisną mi się na usta - człowiek chciałby zapomnieć o czym była gra tylko po to, by móc jeszcze raz odkrywać fabułę.
Wagon napisz później jak ci się grało w ME. Nie wiem niby to jest rpg i teoretycznie powinno mi się podobać, bo w rpgach gustuje, ale strasznie mnie odrzuca uniwersum.
Przyznam, że po kilku godzinach w dalszym ciągu gra się dziwnie i jakoś dialogi nie czarują ;P cała mechanika też dziwna no, ale gram i nie przestane więc jestem dobrej myśli.
Cały czas mam przed oczami Dragon age z wiadomych przyczyn no ale idzie o tym zapomnieć podczas grania.
Polecam ci ME. Chociaż moim zdaniem ta fabuła też jakoś mega wspaniała nie jest. Nie jest zła, ale (grałem póki co tylko w 1) czegoś mi brakowało. Sam podchodziłem do tego tytułu dobre 7 razy, po 20 minutach odpadałem. Odrzucało mnie w niej wszystko. Aż za kolejnym podejściem wciągnąłem się niesamowicie, pochłonąłem to w kilka dni. Nawet mimo kilku frustrujących momentów gra warta jest uwagi. Jeśli nie za pierwszym razem, to może za drugim albo dziesiątym.
Pierwsza część ME tak naprawdę jest dosyć słaba. Strasznie irytująca mechanika. Ale spełnia bardzo ważną rolę - wprowadza do 2 i 3 części, które totalnie miażdżą.
Jako, że mój laptop nie wytrzyma działania ME z niewiadomych przyczyn to poczekam miesiąc do nowego sprzętu i go ogarne
Dzisiaj zaopatrzyłem się w KOTOR Collection i zaczynam zabawe.
Gta 5. W listopadzie będzie na pieca. Jeśli w ogóle ci pójdzie.
w listopadzie spokojnie mi pójdzie więc się zaopatrzę
Siema! Dawajcie jakieś tytuły fajne bo to co mam, a mam wiele ukończyłem dzisiaj w nocy w 100% i jestem w kropce... fajnie by było polecieć do sklepu i wrócić z czymś fajnym więc licze na was. Dobrze by było jak byście napisali z dwa, trzy słowa na temat gry, którą polecicie.