Gry warte ukończenia w 100%

Siema! Dawajcie jakieś tytuły fajne bo to co mam, a mam wiele ukończyłem dzisiaj w nocy w 100% i jestem w kropce... fajnie by było polecieć do sklepu i wrócić z czymś fajnym więc licze na was. Dobrze by było jak byście napisali z dwa, trzy słowa na temat gry, którą polecicie.

Trzy części Gothic szczególnie 1 i 2 no i w ostateczności 3, bo 4 to crap jakich mało. Polecam również Wolfenstein, oraz nową cześć z tego roku Wolfestein: The new Order. Dodam również GTA Vice City konkretna gra akcji. Na temat tych gier możesz sobie wygooglować informacje.

Wiedźmin - świetna fabuła dobry klimat i do tego świetne polskie dialogi

Mafia 1 i 2 - fabuła jest wręcz genialna i można poczuć się jak taki prawdziwy gangster.

DMC - najnowsza część jest epicka oprócz dobrego slashera zawiera dobrą fabułę.

Jeżeli coś na dłużej to polecam ci przechodzenie TES'a od morrowinda wzwyż.

Sleeping Dogs - moim zdaniem gra znacznie ciekawsza od GTA. Jeżeli lubisz klimaty skośnookich to polecam.

Dwie gierki które najbardziej cenie, i które przeszedłem podczas jednej sesji.
Deus Ex, za najlepszą fabułą, i najlepszy scenariusz jaki kiedykolwiek powstał w growym świecie, niedościgniony ideał, i System Shock 2, z także świetną fabułą (i ten zwrot akcji OMG, WTF!!!???), świetnie zrobione elementy RPG, przegenialny klimat, cudny gameplay, który nie zestarzał się jak dla mnie w ogóle.
Zdecydowanie Gothic jak kolega wyżej, oprócz trójki bo zasysa pod każdym względem, 5 razy gorsza od czwórki. Nowy Wolf też ssie, łączenie oldschoola z newschoolem ZAWSZE wyjdzie słabo, nie lepiej jest w tym przypadku, lepiej odpalić stareńkiego Duka, 10 razy lepiej bawi, szczególnie na modach.
No i jeszcze seria Mass Effect, ale to pewnie już ograłeś, ja sobie od nowa przechodzę, już kończę dwójke, jeszcze mi Overlord i pare misji lojalnościowych zostało, mimo tego, że znam całą fabułę, i większość sekretów, bawię sie tak samo, jak pare lat temu.

Bastion, Transistor, Limbo, Dust: An Elysian Tale - Nie są to długie tytuły, gdyż wszystkie te tytuły są grami Indie, ale klimat i fabuła w każdej z nich jest świetna.

Wszystkie Assassins Creedy, fabuła miodzio. Far Cry 3 - z tego samego powodu co AC.

Dishonored + 2dlc kupa zabawy! Konkretny tytuł.

AC III, tylko fabuła dobra, a gameplay ssał...

metro last light

Również polecę Mafię 2 - klimat, fabuła i ta muzyka z radia która tak idealnie pasowała :o

AC 2 - chyba najlepsza z części, fabuła, mechanika, miło się przechodzi ;)

Tomb Raider (najnowszy)- dosyć ciekawe rozwiązania jeśli chodzi o zaginioną wyspę

Mass Effect 2- aktualnie przechodzę i polecam w 100% ten filmowy klimat, epickie dialogi, możliwość kierowania postacią jak chcemy (możliwość wybrania dialogu), ciekawe portrety osobowościowe kompanów i to klimatyczne uniwersum po którym chce się po prostu chodzić i rozmawiać z npc bo każdy ma coś ciekawego do opowiedzenia POLECAM!

Wiedźmin - klimat, fabuła, a jeśli czytałeś książkę to pozycja obowiązkowa ;) (jak nie czytałeś to polecam)

Bioshock, Bioshock infinite oraz metro last light

Fable 1 i 3 bo 2 nie ma na pc'ta. Bajkowa opowieść dużo humoru ogólnie świetna zabawa (możliwość wyboru dobra lub zła) :D, dla mnie to była sama przyjemność przechodzenia na 100%.

Szczerze to jakoś Mass Effect, Bioschock i Far Cry mnie omijały szerokim łukiem i co sądzicie o gwiezdnych wojnach(gra) ? jest ktoś w stanie mi napisać coś o nich i od któej części zacząć, ille ich jest?

Dzisiaj ide do sklepu i kupie coś na 100% więc polecajcie!

Kotor, pomijając chyba najgorszy turowy system walki we wszechświecie, był cholernie dobrą produkcją, z dobrą fabułą, taki protplasta ME że tak to ujmę, możesz kupić jak nie zwracasz zbyt dużej uwagi na gameplay, a wolisz klimat i fabułkę.

Hotline Miami :)

"Dishonored" i "Spec Ops: The Line". Ten drugi, choć krótki, ma moim zdaniem najlepszą fabułę ze wszystkich strzelanek TPS w jakie grałem.

Dragon Age: Początek, Seria Gothic (oprócz Arcania), seria Mass Effect, Drakensang: The Dark Eye i The River of Time, Wiedźmin (obie części), Dragon Age II (choć mocno okrojony w stosunku do poprzednika to i tak dobry).

Oprócz wyżej wymienionych dorzcę od siebie Beyond Good & Evil. Stare i dziecinne ale ma w sobie to coś.

Brothers A Tale of Two Sons - Gra nie jest wybitnie długa ale świetna! Genialna fabuła. Poza tym Gothic 1,2, Two Worlds 1, 2.

No więc rozmyślam na Two worlds, Mass Effect i kotorem... teraz ciężkie godziny na mnie czekają, ąż coś wybiore :D

Nie ma co się zastanawiać, ME zjada wymienione przez ciebie tytuły pod każdym względem, szczerze, zazdroszcze ci, że jeszcze nie ograłes tych tytułów, Mass Effect to jedna z tych gier, które chciało by się zapomnieć tylko po to, by je jeszcze raz ograć.