Gry warte uwagi

Zrobiłem ten temat bo nie znalazłem innego dobrego miejsca. Pochwalcie się tutaj "odkryciami" gier, o których nikt nie wie a są warte uwagi.

Ja zacznę od tego dziwnego tytułu: DarkSpace Online

Gra jeszcze niedawno była płatna, gram od 5 minut i czuje się... zagubiony. Userów zarejestrowanych jest ledwie garstka - 4000. Proponuje bliżej przyjrzeć się tytułowi.

Movie Battles 2- mod do jk3, ktory calkowicie zmienia gre. Inny system walki na miecze, inne mapy, inne bronie, rozne zadania i cos, co wszyscy lubimy najbardziej: gra wymaga teamwork'u. To oczywiscie nie jest mmo, a strzelanka na multi, ale znajac ludzi i tak wrzuciliby ja do jednego worka z takimi grami jak Tibia, czy WoW, ale z dopiskiem FPS.

A co innego? Nie wiem. Latwiej mowic mi o malo znanych, a bardzo ciekawych grach single player, takich jak The Path (symbolika, doroslosc, jakies przeslanie), albo Facade, czyli pozycja, w ktorej nie wybierami juz gotowych dialogow, a tworzymy je od nowa.

Tak...Temat jest w karczmie, a lepiej, zeby wglad mialo wieksze grono ludzi, wiec przenosze do "Gry komputerowe" i zmieniam nazwe na "Gry warte uwagi", aby nie pisac o samych mmo, bo wtedy temat szybko wyschnie, jak jakas sezonowa rzeka.

B.E.U.

Bardzo ciekawy 2d shooter. 2 trochę gorsza od 1 jak dla mnie. Do pobrania w sekcji Download.

http://seasoft-games.pl/

Zrobiłem ten temat bo nie znalazłem innego dobrego miejsca. Pochwalcie się tutaj "odkryciami" gier, o których nikt nie wie a są warte uwagi.

Ja zacznę od tego dziwnego tytułu: DarkSpace Online

Gra jeszcze niedawno była płatna, gram od 5 minut i czuje się... zagubiony. Userów zarejestrowanych jest ledwie garstka - 4000. Proponuje bliżej przyjrzeć się tytułowi.