Gry Wojenne

Witam! :D

Potrzebuję jakichś fajnych tytułów gier wojennych ;) nie zależy mi szczególnie na FPS'ach mogą być to także gry w których trzeba opracować strategie dla swoich oddziałów czy coś w tym stylu. Nie zależy mi na nowościach bo takowych mój sprzęt nie pociągnie, mogą to być nawet gry z 1998 roku, ważne tylko jest to żeby gra była ciekawa i wciągająca.

Sprzęt:

Geforce 9500 GT

1 Giga Ramu

AMD Athlon 3000+ 1,81 GHz +

Polecam serie Sudden Strike.

Company of heroes lub jego samodzielny dodatek Company of Heroes: Opposing Fronts ;)

Battlefield heroes... Gra całkiem ciekawa :D polecam też wejść tu klik ale to nie fps :P

@up Offtop.

Jeżeli chodzi o BF:H to ma w sobie tyle z gry wojennej co pacman z fps'a.

Jak nie zalezy ci na epokach wiekowych. To polecam Myth 1, 2, 3 :). Swietne gry taktyczne. :)

Albo Operation Flashpoint(tego starego). Ale mysle ze ten nowy Dragon Rising tez powinien ci ruszyc... W koncu chodzi na konsolach ktore sa ograniczone :D

Witam. Dodam coś od siebie :P

1. Real War

2. Real War Rogue States

3. D-Day

Pozdrawiam

yo :P

Blitzkrieg

Panzers (wszystkie fazy)

commandos (wszystkie części)

Stare ale jare x)

Super, z tego co oglądam na gry-online to podaliście sporo fajnych gier o których nigdy nie słyszałem, czas zając się testowaniem i przechodzeniem ; )

@Boski to raczej nic z tego co by mnie interesowało ;]

@FreeQ Oglądałem to Myth na gry online, ale wyszukało mi tylko jakąś grę z czarami i rycerzami, to o to chodziło?

Operation Flashpoint w starą wersję na pewno zagram, ale co do tej nowszej to niestety ale prędzej bym Skrzynkę spalił ;d

Co do Panzers to mi się przypomniało Panzers Generals ;d ale nie wiem czy jest sens w to grac :)

Dziękuję Wszystkim za Pomoc!

Wlasnie o tego mytha mi chodzilo :D. Ale gra jest masakralnie wymagajaca :D

Pamietam ze bylo tez cos takiego jak Shadow Company ;)

Cod 1,2.

Witam! :D

Potrzebuję jakichś fajnych tytułów gier wojennych ;) nie zależy mi szczególnie na FPS'ach mogą być to także gry w których trzeba opracować strategie dla swoich oddziałów czy coś w tym stylu. Nie zależy mi na nowościach bo takowych mój sprzęt nie pociągnie, mogą to być nawet gry z 1998 roku, ważne tylko jest to żeby gra była ciekawa i wciągająca.

Sprzęt:

Geforce 9500 GT

1 Giga Ramu

AMD Athlon 3000+ 1,81 GHz +