Gry XBOX 360

Siemano!

Poszukuję fajnej gry na xboxa 360, zależy mi żeby była to nowa produkcja, ostatnio przeszedłem GTA V i AC 3, zastanawiałem się na: nowym Tomb Raider'em, SR 3 oraz Dead Island Riptide, co sądzicie o tych grach i jakie polecacie od Siebie. Jeżeli jest taka możliwość proszę was o podanie atutów wymienionych przez Was gier. :)

NIEAKTUALNE- kupiłem Maxa Payne'a, Hitmana Absolution oraz Tomb Raider'a

Jeżeli nie grałeś w pierwszą część death island+GOTHY.Jeżeli masz jakiegoś kumpla z którym możesz w to pograć przez neta to jest to bardzo dobra zabawa :D.Na 2 miejscu polecam AC3, bardzo wciągająca fabuła gry, oraz bardzo przyjemnie się gra, chociaż gra sama w sobie nie należy do trudnych tytułów.

Jeżeli nie grałeś w pierwszą część death island+GOTHY.Jeżeli masz jakiegoś kumpla z którym możesz w to pograć przez neta to jest to bardzo dobra zabawa .Na 2 miejscu polecam AC3, bardzo wciągająca fabuła gry, oraz bardzo przyjemnie się gra, chociaż gra sama w sobie nie należy do trudnych tytułów.

Już pisałem, że AC 3 przeszedłem, a dead island to przeszedłem na kompie :D

AC4 ma b. fajnie zrobione walki morskie i całą morską eksplorację,

Batman Arkham Origins (czy jakoś tak nie pamiętam teraz dokładnie) najlepsza część nietoperza

Ninja Gaiden 2 świetny slasher i dosyć wymagający

Dragon's Dogma: Dark Arisen bardzo fajny RPG w sumie to na x360 lepszego chyba nie znajdziesz

(ODNAWIAM) Uwaga, wybrałem parę gier proszę Was o wybranie najlepszych:

Hitman Absolution (50 zł)

Dead Island Riptide (70 zł)

Max Payne 3 (30 zł)

Darksiders II (54 zł)

DMC Devil May Cry (80 zł)

Tomb Raider (80 zł)

Mój budżet to 160 zł

Darksiders 2 oraz Dead Island Riptide.

Jak bedziesz chcial... to jeszcze Max Payne 3 kup.

Siemano!

Poszukuję fajnej gry na xboxa 360, zależy mi żeby była to nowa produkcja, ostatnio przeszedłem GTA V i AC 3, zastanawiałem się na: nowym Tomb Raider'em, SR 3 oraz Dead Island Riptide, co sądzicie o tych grach i jakie polecacie od Siebie. Jeżeli jest taka możliwość proszę was o podanie atutów wymienionych przez Was gier. :)

NIEAKTUALNE- kupiłem Maxa Payne'a, Hitmana Absolution oraz Tomb Raider'a