Gry z craftem

Witam, jako że ostatnio naszło mnie na to by pograć w survival zacząłem szukać. Szukałem i szukałem ale większość gier które mnie zainteresowały są w fazie wczesnego dostępu, tak więc liczę na waszą pomoc. Szukam tytułu w którym dostanę elementy survivalu i bardzo dobrze rozwinięty crafting.

P.S. proszę, tylko nie podawajcie Minecrafta bo jakoś nie trawię tej gry.

The Forest? Out of Reach? Te survivale sa spoko, ale we wczesnym dostępie.

Starbound, project zomboid? Obie gierki cacy.

Na The Forest i Out of Reach czekam z niecierpliwością a teraz szukam czegoś co już wyszło (nie jest we wczesnym dostępie).

Domyślam się, że jedną z tych gier, którymi się zainteresowałeś jest Albion Online. Sam kupiłem wczesny dostęp i naprawdę polecam, bardzo warto czekać :D

To może Don't Starve? Albo tak jak kolega wyżej polecił Project Zomboid.

Wurm Online

Ark Survival Evolved

W jakim modelu jest/będzie Wurm? Na Ark oczywiście też czekam a teraz jak już pisałem, szukam czegoś co zostało już oficjalnie wypuszczone (ew. OTB jeśli idzie o MMO).

Wurm Online jest p2p z możliwością opłacania abonamentu za walute w grze.

Jest też niedawno wydana wersja Wurm Unlimited, która działa na takiej zasadzie jak te wszystkie inne survivale i jest b2p. http://store.steampowered.com/app/366220/?l=polish

Witam, jako że ostatnio naszło mnie na to by pograć w survival zacząłem szukać. Szukałem i szukałem ale większość gier które mnie zainteresowały są w fazie wczesnego dostępu, tak więc liczę na waszą pomoc. Szukam tytułu w którym dostanę elementy survivalu i bardzo dobrze rozwinięty crafting.

P.S. proszę, tylko nie podawajcie Minecrafta bo jakoś nie trawię tej gry.