Chodzi mi o to, że na FB są fajne gry, ale wszystko wymaga znajomych (poproś o prezent). Czy jest opcja grania w te gry nie przez FB, bo nie chcę mieć 100 znajomych tylko od gry.
Gry z FB nie na FB
Tego nawet grami nie można nazwać. To są kasożerne programy. W tych grach chodzi tylko o kase, zbuduj 2 budynki dziennie a za każdy następny zapłać ; )
W tych grach chodzi tylko o kase, zbuduj 2 budynki dziennie a za każdy następny zapłać ; )
Dlatego się pytam, czy można w nie grać inaczej?
Poniektóre gry działały kiedyś bez Facebooka np Monster World. Teraz raczej nie można w nie grać bez zalogowania na portalu oraz bez znajomych. Jest szansa znaleźć taką grę ale zakładam że nie będzie w języku polskim czy angielskim.
Dlatego się pytam, czy można w nie grać inaczej?
Nie, są to gry które nie radziły sobie same, dlatego też "przejął" je FB i teraz masa dzieci biega w nich i się cieszy z tego że za [prawie] wszystko trzeba płacić. Taniej już chyba grać w gry od PWE, bo tam przynajmniej nolajfiąc jest się w stanie jako tako dorównać donatom.
Nawet w Maple Story Adventures na FB trzeba mieć paru znajomych(grających), by odblokować(lub kupić za monety) skila :/.
W gry od Goodgame nie trzeba grać przez FB ; )
Chodzi mi o to, że na FB są fajne gry, ale wszystko wymaga znajomych (poproś o prezent). Czy jest opcja grania w te gry nie przez FB, bo nie chcę mieć 100 znajomych tylko od gry.