Gry z japońskim dubbingiem

Naszła mnie ochota na jakąś klimatyczną grę akcji (strzelanka, slasher, zręczościówka...) z japońskim dubbingiem, ale chcę by były angielskie lub polskie napisy. Taka opcja była np. w Blades of Time.

Nie jestem typem gracza, który patrzy na grafikę, więc gra może być stara.

Nie chcę aby gra była nudna i aby wszystko się nie powtarzało.

Nie chcę też by były tylko dwa ataki na krzyż...lubię tworzyć combosy (no ale w strzelankach czegoś takiego nie znajdę)

I co najważniejsze, chcę aby gra miała porządną fabułę.

Ktoś pomoże?

Z góry dziękuję za propozycje.

Jeżeli lubisz jrpg to polecam http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=22322 niedawno wyszła, całkiem fajna gra, dubbing jest japoński napisy angielskie, combosy jak najbardziej można robić, skille ładnie wyglądają, no ale nie wiem czy odpowiada Ci walka turowa.

Lubię jrpg'i, nawet grałem w tę grę ale jakoś nie przypadła mi do gustu.

Wczoraj ją usunąłem.

Street Fighter 4 i Street Fighter x Tekken ma fajny japoński DUB :D

Eh, no ale...coś z wciągającą fabułą... ._.

Bijatyki raczej jej nie posiadają.

Może agarest?http://www.youtube.com/watch?v=G0sG_6dBiPY

Pan mariosko napisał już o tej grze.

The last remnant, PCSX2 i gry typu Final fantasy, Suikoden, Kingdom Hearts itd.

Grandia 2, Breath of Fire 4

Panowie...gry akcji.

W grach turowych raczej akcji nie ma...

Dynasty Warriors :3 świetna seria taki azjatycki mount & blade

Dynasty Warriors :3 świetna seria taki azjatycki mount & blade

Lubisz visual novel'e + SRPG?

Jeśli tak to Kamidori Alchemy Meister polecam, tylko uwaga, są sceny od 18`lat(erotyka), fabuła dobra, ciekawa i fajna. :P

Już niedługo wychodzi Naruto na PC, więc będziesz miał multum zabawy z tworzeniem gamy kombosów, a na dzień dzisiejszy hmm... Polecam Dynasty Warriors jak kolega wyżej lub Warriors Orochi.

Naszła mnie ochota na jakąś klimatyczną grę akcji (strzelanka, slasher, zręczościówka...) z japońskim dubbingiem, ale chcę by były angielskie lub polskie napisy. Taka opcja była np. w Blades of Time.

Nie jestem typem gracza, który patrzy na grafikę, więc gra może być stara.

Nie chcę aby gra była nudna i aby wszystko się nie powtarzało.

Nie chcę też by były tylko dwa ataki na krzyż...lubię tworzyć combosy (no ale w strzelankach czegoś takiego nie znajdę)

I co najważniejsze, chcę aby gra miała porządną fabułę.

Ktoś pomoże?

Z góry dziękuję za propozycje.