Gry ze split-screenem

Witam was serdecznie,
Chciałbym, żebyście polecili mi jakieś gierki z możliwościa grania na split-screenie, tylko proszę poza sportowymi i wyścigami ;)

Wymagania nie mają znaczenia, cena raczej też, bo i tak idzie na spółę ;)

Fear 3, oba L4D, Jazz Jackrabbit 2 (ss nawet do 4 osób w JJ2).

wszystkie serie lego, magica

Castle Crashers, Battleblock Theater, Binding of Isaac: Rebirth

Resident Evil 5

O ile lubicie rywalizację, to Mortal Kombat! ;) Jutro wychodzi kolejna część i zapowiada się dość miodnie. HYPE.

Borderlands 1/2/PS

Poważny Sam 3 BFE, L4D2,

Wiem, że istnieje opcja grania w Kane & Lynch na split screenie niestety jednak wymaga to xbox kontrolera, ma ktoś pomysł jak to obejść? :)

Rayman M

Ściągasz sobie Xbox pad emulator i powinno działać. Nie jestem pewien, ale mi wtedy w grach wykrywa pada od xboxa, a mam zwykłego za 40zł.

Niestety z tym już probowałem, może ktoś ma inny pomysł, posiadam oczywiscie pada jednak nie od xboxa? :)

@SlepyPasterz, próbowałem wszystkiego i po prostu nie ma emulatora do tej gry, tylko i wyłącznie pad od x360 :(

To słabiutko :/ a jeszcze jakieś gry godne polecenia? :)

Ja bym polecił Awsomenauts i chyba powinien czytać też zwykłe pady ( nie jestem do końca pewien ) Dobra gra MOBA w 2D z jakąś tam pulą bohaterów z bardzo różniącymi się umiejętnościami . Dodatkowo mogę powiedzieć ,że praktycznie każdy champion ma wiele wzmianek w swoich wypowiedziach do filmów , gier i seriali . Sterowanie padem tak samo jak klawiaturą i myszką jest przyjemne i intuicyjne :) jest więcej map niż w LoL'u i każda ma coś specjalnego np pole w którym jest zmniejszona grawitacja czy wielki robak na środku mapy który wyskakuje i pożera wszystko jak tylko naciśnie się guzik :) Gra jest przyjemna i wystarczy na dłużej jeżeli będziecie grać razem chociaż matchmaking poza tym że dużo osób wychodzi z gry to nie jest zły bo boty często są lepsze od leaverów :)

Witam was serdecznie,
Chciałbym, żebyście polecili mi jakieś gierki z możliwościa grania na split-screenie, tylko proszę poza sportowymi i wyścigami ;)

Wymagania nie mają znaczenia, cena raczej też, bo i tak idzie na spółę ;)