Gry!

Jak pewnie wiele osób zauważyło co się dzieje ze stronką ... otóż można zobaczyć iż gry zaczynają być dodawane... podwójnie!

Przykład:Avalon Heroes

Oraz:Avalon Heroes Online

Jeżeli potrzebujecie pomocy napiszcie to wyszukam wszystkie powtarzające się gry.

Jest również Wonder King jak i Wonderking :P

Jeden jest beznadziejnym dziełem, czyli recenzją jakiejś osoby która grała w to 10min, a drugie dzieło jest wspaniale wykonane przeze mnie :>

<3 xD (zgadnijcie)

Ech zgrozo. Przycisk Zgłoś Błąd w podstronie z każdą grą, kliknij i poinformuj... usuniemy.

Jak pewnie wiele osób zauważyło co się dzieje ze stronką ... otóż można zobaczyć iż gry zaczynają być dodawane... podwójnie!

To nie bug, tylko dobra wola redakcji. Gry które mają lipny opis dodajemy ponownie, z normalnym opisem. A to, że adminom nie chce się usuwać starych wersji to już inna sprawa :P (no offense)

To żaden błąd - po prostu brak czasu Szanownych Panów Administratorów, spowodowany impulsem zmuszającym, do odpisania na wasze durne posty xD

To nie bug, tylko dobra wola redakcji. Gry które mają lipny opis dodajemy ponownie, z normalnym opisem. A to, że adminom nie chce się usuwać starych wersji to już inna sprawa (no offense)To żaden błąd - po prostu brak czasu Szanownych Panów Administratorów, spowodowany impulsem zmuszającym, do odpisania na wasze durne posty xD

Dobrze, że nikt(admin) nie musi na twojego odpisywać, jak to określiłeś, "durne" posty, twój jest ich liderem.

Nie można dac kilka recenzji pod jednym linkiem? Z przełącznikiem "Recenzja #1", "Recenzja #2" itd...

Oba zgłoszone przypadki zostały naprawione. Przypominam o funkcji "Zgłoś błąd" i przepraszam za niedopatrzenie.

Pozdrawiam!

A ja znalazłem Guild Wars i Guild wars seria, chociaż chodzi o jedną gre :) Ale w tym Seria jest opis

Drodzy koledzy, leniwość administratorów jest wprost proporcjonalna do ilości głupich postów umieszczanych na forum... + czynniki poboczne. Także wybaczcie, że nie robimy nic.

Iraasta, Adaran - macie dostęp do PA na stronie głównej? (odpowiedź PM)

Przykład:Avalon Heroes

Oraz:Avalon Heroes Online

Jeżeli potrzebujecie pomocy napiszcie to wyszukam wszystkie powtarzające się gry.