GryllCraft - Niszcz, pal, buduj, walcz

[MINECRAFT 1.8.1][NO-PREMIUM]

Zapraszam na stary serwer MC w nowym wydaniu.

GryllsCraft Jak sama nazwa wskazuje nastawiony jest na pełen survival. Zabronione jest tylko wyzywanie i włamywanie się na czyjeś konta.

Można niszczyć, palić, plądrować i gwałcić. NIE MA WHITELISTY - WEJŚCIE WOLNE

Aktywne pluginy:

Anty PvP logout (wylogowywanie po 10 sekundach od kliknięcia quit)

Factions - Załóż gildie, zdobądź teren, stwórz siedzibę, organizuj wojny.

IConomy - System pieniężny, sklepy serwerowe na spawnie (zwalczają deficyt drewna), wspomaga handel - jeszcze nie rozwinięty.

AdvHome - Za pomocą komendy przenoś się do swojego (wcześniej ustawionego) domu, lub siedziby Frakcji.

IP: 195.20.3.245

Zapraszam, chociażby na próbę

Prawdziwy surv bez żadnych zamków na drzwi? Coś czego szukałem od dawna :D Grał ktoś? Jak wrażenia?

Prawdziwy surv bez żadnych zamków na drzwi? Coś czego szukałem od dawna Grał ktoś? Jak wrażenia?

Tak. Dokładnie taki.

Dzisiaj dopiero rozreklamowałem. Graliśmy dopiero w 10 osobowej grupie przyjaciół. Teraz dopiero rozreklamowałem

Jaka wersja MC?

Jaka wersja MC?

Już pisze. Dzięki

Wejdę, ale trochę razi mnie brak WL. Zawsze to jakieś zabezpieczenie przed noobami, prawda?

Jeśli już zareklamowałeś tutaj serwer, sporo ludzi może się na niego rzucić. A serv ma 20 slotów, także czasem ciężko będzie się wbić :/

Grałem chwilkę, myślę, że to będzie serv dla mnie. Nick; Zathen13

Zapraszamy do gildi Bandyty, ownimy innych i lubimy wybuchy.

Pograłem chwilę.Znalazłem frakcje, a to nagle serwer padł i nie mogę wbić.

Pograłem chwilę.Znalazłem frakcje, a to nagle serwer padł i nie mogę wbić.

Tak. Widocznie nie zniósł przeciążenia. Pracuje nad zwiększeniem ramu. NA razie obniżam sloty do 15stu.

Już działa

Jak stoi widoczność nicków w grze już niejednokrotnie na survival serwerach ludzie przekopywali się 60 kratek w dół do mojej kryjówki kiedy w niej byłem.

Ciekawe, szukałem jakiś czas takiego serwera. PEŁNA dowolność w tym co się robi, super musi wyglądać wpadanie w 20 na kogoś gildie i jej rozwalanie ;D

Jak naprawię kompa na pewno wejde.

Grałem dość trochę :D Serwer polecam i jutro na pewno zagram.

Beznadziejny serwer... W ogóle nie da się grać!! Jak coś sobie zbudujesz to inni Ci rozwalą....

Beznadziejny serwer... W ogóle nie da się grać!! Jak coś sobie zbudujesz to inni Ci rozwalą....

To znaczy, że nigdy nie grałeś na prawdziwym serwerze survivalowym ;) W tym cały sęk. Zapuszkować się gdzieś, by nikt Cię nie złapał i po prostu przetrwać.

Czytałeś może tytuł tematu?

To znaczy, że nigdy nie grałeś na prawdziwym serwerze survivalowym W tym cały sęk. Zapuszkować się gdzieś, by nikt Cię nie złapał i po prostu przetrwać.

Dokładnie.

Ogłoszenie do graczy z serwera.

Zrobiło się was trochę dużo. A 512 RAMu wytrzymuje góra 14 graczy.

Przykro mi ze jest tak mało slotów, ale staram się jak mogę, żeby to zmienić.

W najbliższym czasie będę się starał o podwojenie przydzielonej ilości RAM.

Pozdrawiam - Wasz admin ;D

Jak tam serwer? Przygarnie ktoś do gildii? :)

Hmm zalogowalem sie i zaczynam gre, narazie jestem w trakcie budowy "domu" wiec oceny pozniej xD

Pustki, przydałoby się rozreklamować serwer. Na prawdę ma potencjał z pomysłem.

Up ma racje troche pustka wieje i nie ma kto mobow bic :D, a gra sie calkiem dobrze

Moj nick to Bonjouer

Podoba mi się ten serwer.

Nick SiroCcc.