S.K.I.L.L.: Special Force 2, Battlefield Heroes, Battlefield Play4Free - gram/łem we wszystkie (w S.K.I.L.L od kilku dni) i powiem tak:
S.K.I.L.L.: Special Force 2 - o dziwo przyjemna gra (widziałem sporo marudzenia na tę grę ale jedna zagrałem). Gra jest po polsku (głosy postaci również mówią w ojczystym języku), sporo broni, dodatki na plecy, maski, kamizeli itp, dużo ludzi (kilkam szybka gra gdzie samo mnie przenosi do jakiegoś pokoju i już gram i tak jest zawsze). Mapy - tutaj możnaby było ponażekać bo niektóre są małe.. przeco ludzie kampią.. no i raz ale to tylko raz zdarzyło mi się zauważyć gracza który chamsko używał jakiegoś hacka bo nasza drużyna od razu wygrywała (gry był pokazywany czas na ekranie 3.2.1 to po tym nagle "twoja drużyna zwycięzyła" ale host wywalił gościa i git).
Battlefield Heroes i P4F - ahhh dłuugo w obie gry już gram i się nie nudzą. Codziennie 1 raz możesz sobie na stronie po zalogowaniu wylosowac jakiś przedmiot przy odrobinie szczęścia można mieć na zawsze fajny itemek. W obu tytułach nie ma pustek (może jak ma się niski lvl to czasem ciężko znaleźć rozgrywkę ale im dalej tym lepiej). W obu wyląd postaci może być ciekawy i bronie jest w.. od groma.