Grywalny sieciowy FPS

Witajcie!

Czy moglibyście polecić mi jakiś godny tytuł FPS'a sieciowego pod parametry mojego złomka?

Proc: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3600+ 1.91GHz

Ram: 2,00GB RAM

Grafika: GForce 8600GT

Zależy mi na tym aby gra była wolna od cheatów, nadal stała dobrze społecznościowo i była grywalna (działała płynnie).

Grałem 5lat w CS 1.6 ale niestety e-sportowa scena tej gry wymarła na rzecz CS:GO.

Byłoby miło gdyby gra miała właśnie zaplecze e-sportowe bo chciałbym sprawdzić się jeszcze raz na większej scenie.

S.K.I.L.L.: Special Force 2, Battlefield Heroes, Battlefield Play4Free - gram/łem we wszystkie (w S.K.I.L.L od kilku dni) i powiem tak:

S.K.I.L.L.: Special Force 2 - o dziwo przyjemna gra (widziałem sporo marudzenia na tę grę ale jedna zagrałem). Gra jest po polsku (głosy postaci również mówią w ojczystym języku), sporo broni, dodatki na plecy, maski, kamizeli itp, dużo ludzi (kilkam szybka gra gdzie samo mnie przenosi do jakiegoś pokoju i już gram i tak jest zawsze). Mapy - tutaj możnaby było ponażekać bo niektóre są małe.. przeco ludzie kampią.. no i raz ale to tylko raz zdarzyło mi się zauważyć gracza który chamsko używał jakiegoś hacka bo nasza drużyna od razu wygrywała (gry był pokazywany czas na ekranie 3.2.1 to po tym nagle "twoja drużyna zwycięzyła" ale host wywalił gościa i git).

Battlefield Heroes i P4F - ahhh dłuugo w obie gry już gram i się nie nudzą. Codziennie 1 raz możesz sobie na stronie po zalogowaniu wylosowac jakiś przedmiot przy odrobinie szczęścia można mieć na zawsze fajny itemek. W obu tytułach nie ma pustek (może jak ma się niski lvl to czasem ciężko znaleźć rozgrywkę ale im dalej tym lepiej). W obu wyląd postaci może być ciekawy i bronie jest w.. od groma.

Z zapleczem e-sportowym moze byc trudno znalezc FPS'a. Nie podoba Ci sie CS:GO?System operacyjny: Windows XP / Vista / 7Procesor: Intel Core 2 Duo E6600 / AMD Phenom X3 8750 lub lepszyPamięć RAM: 1 GB dla Windows XP / 2 GB dla Windows Vista / 7Karta graficzna: 256 MB pamięci, DirectX 9 i Pixel Shader 3.0Wolne miejsce na dysku twardym: 7,6 GB

Czy jest pewne, że CS:GO będzie działać na 100FPS? Mówimy o ustawieniach maksymalnie pod płynność rozgrywki. 800x600, itd.

między 60 a 100fps nie widać żadnych różnic także spokojnie :)

Właśnie sam przypomniałem sobie o tej stronie.

Niestety według niej, mój komputer nie spełnia minimalnych (słaby procesor).

Do tych 100FPS jestem przyzwyczajony z 1.6.

Taka bardziej bariera psychologiczna niż jakościowo odczuwalna w grze.

Dla spokoju ducha wolałbym jednak mieć te 100 klatek :rolleyes:

Witajcie!

Czy moglibyście polecić mi jakiś godny tytuł FPS'a sieciowego pod parametry mojego złomka?

Proc: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3600+ 1.91GHz

Ram: 2,00GB RAM

Grafika: GForce 8600GT

Zależy mi na tym aby gra była wolna od cheatów, nadal stała dobrze społecznościowo i była grywalna (działała płynnie).

Grałem 5lat w CS 1.6 ale niestety e-sportowa scena tej gry wymarła na rzecz CS:GO.

Byłoby miło gdyby gra miała właśnie zaplecze e-sportowe bo chciałbym sprawdzić się jeszcze raz na większej scenie.