GTA 5 Online

Witam wszystkich

Wraz z kumplem szukamy graczy do robienia heistów w gta online. Ci co grają to wiedzą jak się robi heisty z randomami :). Nasze ranki to okolice 60. Mamy kurumy oraz savage oraz biura. Przymierzamy się do insurgenta i valkyrie oraz challenga na 10mil. A do tego potrzeba zgranej ekipy dlatego też właśnie szukamy nowych graczy :). Nie ma znaczenia czy zaczynasz grę czy jesteś weteranem. Bylebyś był/a dostępny/a co najmniej kilka razy w tygodniu i korzystał/a z ts3 oraz minimum 17 lat.

Ps. Nie korzystamy z żadnych dropów kasy ani cheatów. Gramy i farmimy uczciwie nie korzystając z żadnych bugów gry.

Witam wszystkich

Wraz z kumplem szukamy graczy do robienia heistów w gta online. Ci co grają to wiedzą jak się robi heisty z randomami :). Nasze ranki to okolice 60. Mamy kurumy oraz savage oraz biura. Przymierzamy się do insurgenta i valkyrie oraz challenga na 10mil. A do tego potrzeba zgranej ekipy dlatego też właśnie szukamy nowych graczy :). Nie ma znaczenia czy zaczynasz grę czy jesteś weteranem. Bylebyś był/a dostępny/a co najmniej kilka razy w tygodniu i korzystał/a z ts3 oraz minimum 17 lat.

Ps. Nie korzystamy z żadnych dropów kasy ani cheatów. Gramy i farmimy uczciwie nie korzystając z żadnych bugów gry.

Witaj, szukam właśnie kogoś takiego jak Wy. Mam 20lat, 65 poziom w gta online oraz spore doświadczenie w heistach, co udowadnia fakt, że jestem w posiadaniu sporej ilości aut, domy, jacht (wart 10mln), biurowiec firmowy (z aktualizacji więcej zbrodni i finansów) itp itd. Mój nick na social club to : Kamikadzee3807 , tam proszę o kontakt, jeśli jesteście mną zainteresowani i jeśli chcecie poznać więcej szczegółów na mój temat.

Siemka Chętnie do Was dołącze mam 100+ poziom w gta robiłem heisty po XXXX razy ale nigdy nie miałem okazji zrobic masterminda. Z resztą ogólnie szukam fajnej ekipy do gry w GTA ONline

Witam wszystkich