GTA 5 problem z misją po FATHER/SON

Witam. Otóż po misji FATHER/SON nie mam żadnej, oprócz jednej z sekcji Stragers and freaks, której nie mogę odpalić z przyczyn mi niewiadomych (podchodzę do niej i nic). Próbowałem przełączania na online i z powrotem. Dodam, że nie mogę przełączyć się między postaciami grając franklinem. Mogę tylko zmienić wchodząc w tryb online i z tego poziomy na micheal'a, ale On oczywiście nie ma żadnej misji.

Wystarczy odrobinę , odrobinę chęci :

http://www.gamefaqs.com/boards/634490-grand-theft-auto-v/67833929
http://gtaforums.com/topic/786709-no-more-missions-available-after-fatherson/

Kiedy wy się nauczycie pierw szukać potem pytać ?

Nie doczytałeś mojego postu, bo wstawiasz link, gdzie rozwiązaniem jest zrobienie misji z Tony'ą (albo zakup GTA co przemilczę, bo gdybym nie miał, to bym się Online nie łączył, right?)

Generalnie (to do osób, które mają ten sam problem) to próbowałem wszystkiego wypisanego w internecie i... zacząłem grę od nowa (dzięki bogu, że to początek Story Mode). Nie bójcie się o gotówkę, te 500k zostanie wam przyznane na nowo (na wszelki wypadek usunąłem save'y), a waszej postaci online nic się nie stanie.

A tak wracając do mistrza manipulacji czcionką i czytania ze zrozumieniem: opanuj się, gdyż takie zachowanie (mam na myśli jakieś zabawy czcionką i czepianie się o rzecz, której nie zrobiłem) nie czyni Cię mądrym, pomocnym, albo ...(wstaw jakąkolwiek pozytywną cechę).

Pisząc ten post miałem nadzieję, że ktoś borykał się z tym problemem niedawno i go jakoś rozwiązał (otóż wiele rozwiązań jest stara co oznacza, że dotyczy konsol)

W każdym razie temat do zamknięcia.

Witam. Otóż po misji FATHER/SON nie mam żadnej, oprócz jednej z sekcji Stragers and freaks, której nie mogę odpalić z przyczyn mi niewiadomych (podchodzę do niej i nic). Próbowałem przełączania na online i z powrotem. Dodam, że nie mogę przełączyć się między postaciami grając franklinem. Mogę tylko zmienić wchodząc w tryb online i z tego poziomy na micheal'a, ale On oczywiście nie ma żadnej misji.