GTA IV się wyłącza

Witam, wczoraj udało mi się nareszcie wejść do GTA IV (pisałem mój problem na forum), tylko teraz pojawił się kolejny. Kiedy gram na ultra ustawieniach, po jakimś czasie gra mi się po prostu wyłącza (jej proces się zakańcza samoistnie). Kiedy gram na low detalach, gra chodzi cały czas.

Mój komputer:

-płyta główna GIGABYTE 990XA-UD3

-procesor AMD FX-8320 eight core processor

-grafika GIGABYTE Radeon R9 270X

-ram 8GB

-windows 8.1 x64(orginal)

Mozliwe ze twoj zasilacz jest za slaby, komputer sie grzeje i GTA sie wylacza :)

A jesli to nie jest ten problem, wlaczaj GTA jako administrator.

Mozliwe ze twoj zasilacz jest za slaby, komputer sie grzeje i GTA sie wylacza A jesli to nie jest ten problem, wlaczaj GTA jako administrator.

mój zasilacz = OCZ technology, ZS series power supply 650wat

komputer świeżo kupiony za 4,5 tysiąca. Niemożliwe jest to, żeby coś było nie tak ze sprzetem... crysis 3, infestation itd, chodzą na full ustawieniach bez żadnego problemu...

Sprzęt ani kasa jaką w niego włożyliśmy nie ma tu znaczenia. Niektóre części są już fabrycznie zpaprane, ale nie robiąc offtopu. GTA może być trachnięte. Przeinstaluj grę, zainstaluj łatki lub po prostu odpal grę jako administrator, tak jak mówił MrocznyCzarodziej. Takie proste czynności. BTW. spróbuj zmienić zgodność systemu ma Win7.

Nie napisałeś czy gra jest w 100% zaaktualizowana do najnowszej wersji, być może to stanowi problem.

Sprawdź wszystkie temperatury

Witam, wczoraj udało mi się nareszcie wejść do GTA IV (pisałem mój problem na forum), tylko teraz pojawił się kolejny. Kiedy gram na ultra ustawieniach, po jakimś czasie gra mi się po prostu wyłącza (jej proces się zakańcza samoistnie). Kiedy gram na low detalach, gra chodzi cały czas.

Mój komputer:

-płyta główna GIGABYTE 990XA-UD3

-procesor AMD FX-8320 eight core processor

-grafika GIGABYTE Radeon R9 270X

-ram 8GB

-windows 8.1 x64(orginal)